Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 26. joulukuuta 2010

IHANA KIIREETÖN JOULU

Vatsat pullollaan ihania jouluherkkuja ja kiireetöntä yhdessä oloa... voisiko ihminen enempää toivoa. Tässä hiukan  joulutunnelmia meidän kodistamme.Halusin kokeilla miten minulta onnistuu kukka-asetelman tekeminen, tällainen siitä sitten tuli. Idean sain eräästä lehdestä missä oli tehty aivan ihana kukka-asetelma punaisista ruusuista.


Kiitos hyvistä vinkeistä kuuluu Kukkakontin Liisalle! Häneltä sain lahjaksi tämän ihanan Jouluruusun.Tänä jouluna halusin laittaa enemmän kukkia ja kynttilöitä, tehdä niillä joulun tunnelma. Joulukoristeita laitoin hyvin hillitysti ja punainen sai jäädä pois tällä kertaa melkein kokonaan.


Jotain punaista kuitenkin...Tässä on meidän "Eikka" (Ensio)Suklaatahan täytyy olla aina...... sekä kynttilöitä...

                                   
                                                         ... ja tietysti kuusi...... ja paketit sen alla!


Näissä tunnelmissa vietimme joulua...
kiireetöntä ja rauhallista.Nyt lähdenkin keittelemään riisipuuroa perheelle, se on vielä  tekemättä tälle joululle.
Nauttikaamme tästä ihanasta päivästä!

1 kommentti:

  1. Ihanalta näytti joulunne <3
    Kivan kukka-asetelmankin olet tehnyt :)

    Mukavia joulukuun viimeisiä päiviä teille ja mukavaa alkavaa uutta vuotta myös!

    VastaaPoista