Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







torstai 19. toukokuuta 2011

KIRPPISTELYÄ PITKÄSTÄ AIKAA

Pitkästä aikaa ennätin käväistä alkuviikosta kirppiksellä ja kuten arvata saattaa, mukaan lähti kaikenlaista kivaa! Pitemmittä puheitta, tässä löytöni...

Ikkunanpoka pääsee komistamaan kasvihuonettani
                                                         

Ompelukone pääsee komistamaan Sofian Tuvan näyteikkunaa jossain vaiheessa


Metallitarjotin, kannu ja sokerikko... aika turhuuksia mutta ihania! 




Lautanen sopi kivasti tälle pikkukuvulle


Olen melkoisen hurahtanut kaikenlaisiin lasikupuihin, niiden alle on niin kiva sujauttaa milloin mitäkin ja kahvipöydän kattaukseen näillä saa luotua kivasti hauskaa ilmettä ja ovathan ne sitten niin kauniita ihan näin vaan hyllyn täytteenäkin.




Nämä suloistakin suloisemmat pikkukengät löysin nettihuutokaupasta


Pienet pitsiliinat ovat myös yksi heikkouksistani...




Mukavaa torstaita teille kaikille ihanaisille lukijoilleni!


7 kommenttia:

  1. Ihania esineitä olet löytänyt! Tuosta tulikin mieleen, että minulla on jossain varaston kätköissä, vielä muuton jäljiltä omat, pikkupikku vauvan kengät!! Minäkin tunnustan heikkouteni pitsiliinoihin :))

    VastaaPoista
  2. Ihania löytöjä! ♥
    Ollaan tulossa Kajaaniin vkl:na ja yritän ehtiä käymään lauantaina tuvalla - tahtoo vain olla niin kiirus aikataulu juosta paikasta toiseen, että saa nähdä ehdinkö...

    VastaaPoista
  3. Täällä kanssa yksi, joka on hurahtanut pitsiliinoihin, ostelen niitä aina kirppareilta kun kohdalle vain sattuu tulemaan, olen etsinyt myös isoja käsin virkattuja liinoja mutta en ole viel löytänyt, joten Lahteen olisi jälleen asiaa kirppis kierroksille :)
    Sitten noi lasikuvut on kanssa ihania en vaan ole löytänyt kirppiksiltä niitä mutta jos joskus osuu kohdalle niin olisin innoissani..
    Muutenkin olet ihania löytöjä tehnyt..

    VastaaPoista
  4. Nyt Marjukka äkkiä kengät esiin... niillähän on jo todellista tunnearvoa kun ovat aivan omat!

    Tervetuloa Marielisa Tuvalle... harmi kyllä olen itse silloin lauantaina vapaalla, mutta Pirjo häärää kuitenkin paikalla.

    Anja, noita lasikupuja löydät täältä Sofian Tuvalta. Oikeastaan suurinosa noista on ihan omasta putiikista.

    VastaaPoista
  5. Heips,
    kauniit esineet ovat aina ilo silmälle...
    Oletpas löytänyt upean ompelukoneen...kertakaikkiaan!

    VastaaPoista
  6. Somia kupuloisia, täälläkin tykätään :)

    VastaaPoista
  7. Hei pitkästä aikaa,

    Ihastelin kovasti viherhuonettanne, en silloin saanut kommenttia laitettua. Kuvista ei ainakaan huomannut ettei olisi oikeaa lasia. Ja nuo kirppislöydöt - aivan ihania!

    VastaaPoista