Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







sunnuntai 2. lokakuuta 2011

SYNTTÄREIDEN LUMOSSA

Vietimme eilen rakkaan anoppini 80-vuotis synttäreitä ihanissa Sara`s caterin tiloissa entisellä Rajavartiolaitoksella. Tunnelma oli kivan leppoisa ja kodikas, saatikka että oli ihanaa nähdä päivänsankarimme niin iloisena ja pirteänä juhlapäivänään. Aivan hurmaavat tilat, tänne tekisi mieli päästä uudestaankin juhlimaan...











Naisten wc


Osa kuvista on hiukan liian tummia, mutta minusta on paljon mukavampaa otta kuvat ilman salamavaloa jotta tunnelma pysyisi kuvissakin. Täältä löytyi paljon myös Tuvaltamme tuttua tavaraa, tuli väkisinkin hymy huulille kun bongailin niitä sieltä täältä. Sen lisäksi että tilat olivat näin hurmaavat, oli kyllä tarjoilukin mitä parahin... nam ja moiskis!!

Viereisessä rakennuksessa on ollut ennen hevostalli ja sieltä löytyykin myös mitä mielenkiintoimmat tilat pienemmälle juhlaporukalle...









Kuvia tuli räpsittyä oikein kunnolla ja voitte vaan kuvitella että pää pyöri jollakin rouvalla kuin väkkärä kun ammensin kaikkia yksityiskohtia silmiini. Kunnon mainos pläjäys SaRa`s cateringille, mutta hyvää kannattaa kehua!

Juhlien päätteeksi sitten vielä juhliemme "emäntä" erehtyi mainitsemaan minulle vajassa sijaitsevasta kirpputorista... ja sinnehän oli päästävä tietenkin :0) Ja kas kummaa, löytyihän sieltä jotain...




...söpöt vanhat pikkulamput! Varjostimet ostin joskus kauanaikaa sitten myös kirpparilta ihan vaan sillä ajatuksella että joskus niille löytyy käyttöäkin, ja näin kävikin... kyllä aika tavaran kaupihtee!!

1 kommentti:

  1. Ei hassumpi paikka -tuo vanha talli varsinkin on aivan huikea ☺

    VastaaPoista