Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

NO VOIHAN VILLA ROOSA

Eilinen ilta meni todella pitkästä aikaa kyläillessä, sitä tapahtuu nykyään aivan liian ja luvattoman harvoin! Miten tässä näin on päässyt käymäänkin, työ ja koti tahtovat olla ne ainoat paikat missä aikaa tulee vietettyä. Kuulostaa aika tylsältä, mutta ei kait se sitäkään ole (kotona on kiva olla). Tokihan olen ollut valmistujaisjuhlissa ja tässä jokin aika sitten naisyrittäjien ihanan hulvattomassa seurassa laidunkauden alkajaisissa, mutta kyllä itse kyläilyt ovat jääneet vähiin... tähän täytyy tehdä muutos.

No mutta... eilen kävin tosiaankin vierailulla aivan ihastuttavassa siirtolapuutarha mökissä Villa Roosassa. Ja voi sitä ihanuuttaa, kyllä vaan OTTAISIN heti itselleni jos vaan saisin!!
Pieni salainen haaveeni on ollut melkeinpä ikäni saada joskus tuollainen pieni mökki siirtolapuutarhasta, mutta meillähän täällä Kajaanissa ei ole vielä tällaista mahdollisuutta ollut kovinkaan montaa vuotta. Olen kyllä käynyt ihailemassa näitä pikkukyliä eripuolella Suomea ja aina olen yhtä mykistynyt. Alkuun hiukan epäilin tällaisen uuden alueen viehättävyyttä, mutta kyllä vaan muutamassa vuodessa tämäkin alue on alkanut näyttämään todella kivalta ja etenkin Villa Roosa saa sydämeni sykkimään :0)

Tässäpä teille muutamia kuvia


Pihassa on pieni vierastupakin...


...ja myös ihana kesäkeittiö.


 kurkistus ovenraosta sisään...


 Menemme sisälle Villa Roosaan...






Pieneen mökkiin mahtuu myös pieni makuuhuone...


...ja keittiö



Tässä esittäytyy talon vahtikoira Bianca, aika veikeä kaveri kuvata kun hän ei millään malttanut pysyä aloillaan poseerauksen aikana...



Rapsutuksia Biancalle!!


Ikkunanäkymiä

Pihalla on myös aivan oikea huussi ja ei kyllä mikä tahansa sellainen!



Sitten onkin aika lähteä takaisin kotiin ja pihapolku viekin ihastuttavan portin luokse josta astun ulos pääpökkyrällä ihastuksesta...


Kiitos Villa Roosan ihanalle emännälle ja isännälle antoisasta illasta ja maukkaasta raparperipiiraasta! Täytyy varmasti käydä kurkkaamassa hiukan myöhemmin kesällä pihaa uudestaan, kunhan kukat pääsevät oikein valloilleen. Eli... kutsuin itse itseni uudestaan kylään :0)

7 kommenttia:

  1. Oi suloisuutta, kyllä tuolla viihtyy koko kesän♥

    VastaaPoista
  2. Voi tollanen ois kiva, kompakti paketti. Jos asuis kerrostalossa siis...ihana ois laitella tollasta minitaloa :) Siellä saa ja tuolla näkyykin luovuus olevan valloillaan.

    VastaaPoista
  3. hauskan näköinen paikka ☺
    Ja ihanaa kun on saanut tehdä vierasmajankin, ne säännökset on niin paikkakohtaisia.

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköinen paikka!
    Terveisiä Johanna Oulusta:)
    terv. Country Annien Anne

    VastaaPoista
  5. No ihana paikka, odotan niin pääsyä salaiseen hurmaavaan siirtolapuutarhapaikkaan ja olen ihan hullaantunut koko ajatuksesta, kiitos ihanasta jakamisesta:)

    VastaaPoista
  6. moikka,ihan tippa tulee linssiin kun katselee pihamökkisi sisustusta,on NIIN mun näköistä.olen yrittänyt sisustaa kerrostalokolmio-kotimme samalla tyylillä,mutta vielä puuttuu ihana metallituoli.raivostyttaa tää köyhyys välillä,kun kaikki pitäis saada heti,eikä kukkaro anna periksi,no kärsivällisyyteni on toki usein palkittu,jospa nyttekin.mihin hintaan mökissäsi olevan tuoli-ihanuuden saa omakseen?vastaisitko sähköpostiini anisa@suomi24.fi tai kännykkääni 0415072005/irmeli:o)

    VastaaPoista
  7. ihana pihamökki ja sisustus NIIN mun näköistä.mihin hintaan tuollaisen metallituolikaunottaren saisi omaksi?vastaisitko sähköpostiini anisa@suomi24.fi yst.terveisin irmeli oulusta :o)

    VastaaPoista