Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 13. tammikuuta 2013

HIENOSÄÄTÖÄ

Viikonloppu jälleen hurahtanut hujauksessa ja mitään sen ihmeellisempää ei edes ennättänyt tapahtumaan (taaskaan), mitä nyt pientä hienosäätöä kotirintamalla.

Takkahuoneen valkoinen peuranpää hiukan ärsytti liialla valkoisuudellaan ja näinpä otus sai pienen suihkautuksen spray-maalia pintaansa ja...


...TA DAA, paljon parempi nyt.


Lauantaina piipahdin kirpparilla ja pääsin ulos onneksi ilman mitään maatamullistavia löytöjä, pari pikkujuttua kuitenkin tarttui mukaani.


Portaikon valokuvaseinät saivat hiukan täydennystä ja sehän tietää muutamaa naulanreikää lisää : )
Talomme alkuperäinen emalinen numerokyltti pääsi myös kunniapaikalle......ja olohuoneeseen hain ullakolta takaisin maton mikä siinä on aikaisemminkin ollut.Jokin asia kun alkaa mielessä tökkimään, niin se kyllä sitten tökkii... ja nyt se on tuo olohuoneenpöytä! Olen sitä aikani katsellut (ainakin 10 vuotta) ja nyt tekisi mieli löytää uusi sopivampi. Ei vain ole vielä vastaan tullut, mutta kyllä se vielä tulee jostakin.

Siinäpä ne tärkeimmät tältä viikonlopulta, huomenna taas virkeänä takaisin töiden pariin.
Näkemisiin!

9 kommenttia:

 1. Tuollainen pienistä kehyksistä koostettu seinä näyttää kyllä kivalta. Pistän korvan taakse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän on vain mielikuvitus rajana, seassa voi olla kaikkea muutakin kivaa ja monenlaisia kuvia.

   Poista
 2. Ihana valokuvaseinä ! mitä sitä muutamasta reijästä välittää ;)
  Mukavaa viikonalkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näitä reikiä tahtoo tuppaantua tulemaan meillä enemmältikin, kun mieli tahtoo aina muuttua. Mukavaa viikonalkua sinullekin Riikka!

   Poista
 3. Ihana seinä! Joskus muinoin oli itselläkin vastaavan oloinen "kotialttari" ja aina välillä mietiskelen, että jos taas... mutta ei oikein ole hyvää paikkaa. Tuo portaikko onkin oiva paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Portaikko onkin ollut meillä sellainen "ongelma" paikka mihin en ole oikein keksinyt mitään järkevää.

   Poista
 4. Oi että tykkään tästä kodistasi! Paljon ihania esineitä ja huonekaluja!

  VastaaPoista