Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 19. tammikuuta 2013

SE OLI MENOA...

Eilinen päivä meni todellakin juostessa eestaas lääkärien merkeissä, tyttö toisessa paikassa ja kissa toisessa... siinä välissä muutama työpuhelukin tuli tehtyä ja ei siinä vielä kaikki... ennätimme vielä ylläri pylläri reissulle Vaalaankin antiikkikirpparille äitini ja ystäväni kanssa. Äkkiäkös vajaat sata kilsaa suuntaansa ajaa : )

Aamulla oli kirpparilla ollut taas tungosta, joten ei siellä tietenkään enään siihen aikaan ollut niin paljoa valikoimaa... mutta kun kerran sinne asti ajettiin niin pakkohan sitä jotain on mukaankin haalia. Ja sitä jotain löytyi kaikille meille kolmelle.

Tässäpä minun löytöni...


Kukkahäkkyrä, sipulipussi ja avain ovat toisesta antiikkiliikkeestä Vaalasta. Sipulipussi on sen verran kookas, että sopii esim. yöpukupussiksi tai sukkapussiksi.


Vaalassa on muuten antiikkikirpparin lisäksi kaksi muutakin antiikkiliikettä... uskomatonta, niin pieni paikkakunta mutta näin on. Kaikki nämä löydöt maksoivat reilun 30 €... eihän ole paha? Näiden hintojen  takia me ja moni muukin kehtaamme ajaa tuon 94km eestaas ja ovathan nämä myös aika mukavia retkipäiviäkin näin naisten kesken.


Lumililjasta löysin vielä hauskan rautaisen kirjaimen loppuunmyynti alesta ja sehän sopi kuin nenä päähän vanhan avaimen kanssa yhteen.


Että sellainen perjantai... vauhtia ja menoa ja vähän murhettakin kisun kanssa, mutta ei auta kuin elää päivä kerrallaan ja katsoa mihin sairaus johtaa. Tätä se elämä meillä nyt on Artun kanssa, muuta emme nyt voi.
Siitäkin huolimatta, hyvää viikonloppua sinne ruutujen äärelle!

-Johanna

12 kommenttia:

 1. Vaala on nyt ihan PAKKO kokea, täytyy suunnitella kesäretkiä sinne suuntaan...
  Kiitos vinkistä!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen, varmista vain aukiolo kun suunnittelet sinne päin menoa. Tarvittaessa infoan kyllä sinua ja soittaakin sinne voi.

   Poista
  2. Tuli muuten vielä yksi asia mieleen... tällainen samanlainen kirppari löytyy muuten myös Kuopiosta ja kohta avataan myös kuulema Hyvinkäällekin tällainen. Ajatushan on näillä olla hyväntekeväisyys kirpputoreja, joten näillä ei haeta elantoa eikä suuria voittoja, vaan suurinosa tuotosta menee hyväntekeväisyyteen esim. Tansaniaan.

   Poista
 2. Jälleen kerran kauniita löytöjä. Artulle ja Artun perheelle jaksamista sairastelun keskelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuolta aarreaitasta löytyy aina jotain mukavaa ja kaunista. Aika raskasta on sairaan lemmikin kanssa, etenkin kun tietää että se ei siitä taida parantua. Mutta päivä kerrallaan ja Artun vointia seuraillen mennään.

   Poista
 3. Toivottavasti Artun vointi kohenee ja tietysti tyttärenkin... ♥

  Tuonne kirpparille on joskus kyllä päästävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Artun kohdalla ei ole tietoa mihin mennään, mutta toivoa vain voi parasta. Tyttärellä ei mitään erityistä pitäisi olla, onneksi niin. Etkö ole vielä Vaalaan ennättänyt... kipi kipi vaan!!

   Poista
 4. Uusi lukija tässä hei!Samaa kaupunkia näköjään asustelemme ja samat harrastuksetkin taitaa olla :)Tervetuloa myös tutustumaan minun blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Ani mukaan joukkoon hulvattomaan! Lähdenkin tästä blogiisi...

   Poista
 5. Hih. Olipa hauska tavata sattumalta. Siinä toinen yllyttää toistaan. Ah. Minulla on ihan pää kipeä jo kun niin hehkutan ostostani, jota en tosin ole vielä tohtinut ääneen kotona sanoa. Kääk... :D

  VastaaPoista
 6. Olipa hauska törmätä sattumalta. Ja tää se sun blogi on mitä olen hissuksiin seuraillut. Pöytähopeat kohta kiilloteltu vaan klaffiostoksesta en ole vielä tohtinut ääneen puhua :P

  VastaaPoista
 7. Hih. Olipa hauska tavata sattumalta. Siinä toinen yllyttää toistaan. Ah. Minulla on ihan pää kipeä jo kun niin hehkutan ostostani, jota en tosin ole vielä tohtinut ääneen kotona sanoa. Kääk... :D

  VastaaPoista