Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 11. tammikuuta 2013

KERRO KERRO KUVASTIN...

Ken on maassa kaunehin?


Siitäpä viis, mutta Huutonetistä tämä tällainen ihanuus löytyi ja en voinut vastustaa kiusausta... heh heh... olikin varmaan ylläri ; )
Aika ihastuttava, sopivasti patinoitunut... on siis oikeasti vanha ja aika painava rautainen kapistus. Nuoren neidon kammariin tämän salaa kuljettelin, katsotaan nyt sitten minne lopulta päätyy jos neiti ei tätä huoneeseensa kelpuuta. Tiiäppä aina näistä teineistä mitä ovat mieltä näistä meidän aarteista, maku on jokseenkin aika erilainen näin äidin ja tyttären välillä.
Tein myös erään toisen kivan löydön nettikaupasta joka myy vanhoja tavaroita, mutta se paketti tulee sitten ensi viikolla. En olekaan aikoihin surffaillut tällaisissa paikoissa ja näköjään minun ei sitä kannatakaan tehdä, parempi pysyä kaukana kaikesta sellaisesta!

Mukavaa perjantaita kaikki blogiystäväni, nauttikaamme ihanasta tulevasta viikonlopusta!

10 kommenttia:

 1. :) minnuu vähä hymmyilyttää :)
  Peili on kaunis, kuinkas muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo..o, no näin tässä taas pääs käymään :)

   Poista
 2. mie en oo tehny ostokisa vielä netissä, ja varmaan jatkankin ihan perinteisillä kirppareilla, turvallisuussyistä ;)

  VastaaPoista
 3. Saattaa kuule Riikka ollakin parempi niin, nääthän tuon miten siinä käy ;)
  Olen kyllä kieltämättä tehnyt aika montakin hyvää löytöä netin kautta ja etenkin huutonetistä. Esim. meidän ruokailutilan puusoffa on ostettu sieltä kautta.

  VastaaPoista
 4. Hurrrmaava peili, mullekin kelpais.
  Mä vähän samantyylistä joskus aikoinaan Tallinnassa katselin yhdessä sisustusliikkeessä valkoisena, uudempana versiona - ja sekin peeveli maksoi silkin tilkkuja!

  VastaaPoista
 5. Eiks vaan ja... oikeesti vanha mikä on minusta aina plussaa. Löytyy se vielä sinullekin.

  VastaaPoista
 6. Käypäs kipaisemassa Namusta itsellesi haaste!

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Niinpä, siksi se on nyt meillä kun en voinut vastustaa kiusausta :)

   Poista