Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 8. maaliskuuta 2013

IHANAISILLE

Hei kaikki ihanat naiset ja oikein hyvää Naistenpäivää! Minua hemmoteltiin tällaisella (ja suklaalla jota en saisi syödä)Mieheni mielestä tämä Gloxinia oli niin naisellinen ja hehkeä, aivan kuin vaimokin..HEH.

Kauppa käynyt kuumana blogissa sekä Tori.fi sivuilla, käykäähän kurkkimassa vielä edellistä postausta löytyisikö sieltä vielä jotain. Jatkan kirppistelyä taas myöhemmin, kun saan tyhjennettyä lisää kaappeja ja ullakkoa.

Mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

 1. oikein ihanaa Naistenpäivän iltaa sullekin ihana-Johannna ! saa kai suklaata vähän maistella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No saa saa, mutta se jokaikinen pala näkyy nykyään vyötärölläni :0(

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Samoin sinule Tuulia, vaikka se oli ja meni jo... mutta saadaanhan me jatkaa naiseuttamme tästäkin eteenpäin.

   Poista
 3. Ihanaa naistenpäivää, ystävä ♥

  Suklaa ja miehet....h-mmm...ihania molemmat, nih.

  Kiitos viimeisestä. Ja Artulle vielä halit tätäkin kautta. On se kyllä mahoton ihanuuspallerosuloisuuskattimatikainen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onhan ne, vaikka tuossa Pepille muuta kommentoinkin. Ihana köriläs täällä talossa majailee, ei voi muuta sanoa... voittaa suklaankin!
   Arttua rutisteltu niin paljon, että sanoi jo sen riittävän tältä erää.

   Poista
 4. Ai herranjestas, justa haiin sun(kin) paketin postista -kiitos vaan - ja tuolla se nököttää keityiössä kun jäin muuta tösäämään!!
  Lähdenkin avaamaan :)

  Hyvää tämän päivän iltaa....mua edes kukaan muistanu :/
  Pitääk mummun oikeesti hommata vaari??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kannata sitä vaaria yhden päivän takia ottaa, helpommalla pääset ilman ;)

   Poista