Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 23. maaliskuuta 2013

TÄÄLLÄ OLLAAN!

Elämässä meneillään nyt niin monenmoista mullistusta, että eihän tässä ees ehi blogeja seuraamaan saatikka nyt sitten vielä ite rustailemaan jotain. Mutta tulinpahan kertomaan että hengissä vielä ollaan ja sitten myöhemmin kerron lisää näistä mullistuksista. Vielä en hiiskahdakaan, pidetään vähän jännitystä yllä ;0)
Sen verran paljastan, että talo on nyt sitten virallisesti myynnissä. Haikea mieli meinaa tulla väkisinkin, ikävä jää tätä kotia vaikka näin olimme jo päättäneet kauan aikaa sitten.

Vierashuoneessa sisutelimme hiukan uusiksi ja voi jukra että tykkään ihan hullunlailla tästä pikkuhuoneesta!


Mukaani ottaisin jos saisin!
Olen käynyt todella pikaisesti vilkuilemassa blogejanne ja jäänyt varmasti monesta paitsi, mutta olette mielessäni vaikka kommentteja en ole ennättänyt laittamaan. Palaillaan taas kun ennätetään :0)

Mukavaa lauantai iltaa!

9 kommenttia:

 1. Kaunis on vinttihuone ja muutkin huoneet, piti käydä etuovessa katsomassa ;)Ostajia on varmaan jonossa!
  Onnea kauppoihin ja muihin suunnitelmiin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kyllä meinaa jänskättää tää kaikki... isoja asioita.

  VastaaPoista
 3. sieki oot ollu mielessä ,miettinyt että mitähän sie siellä touhuilet ...:)
  tosi ihanasti stailattu vierashuone :)

  VastaaPoista
 4. Jännää jännää, saatte kuulla myöhemmin ;0)

  VastaaPoista
 5. Jaahas....se on sitten löytynyt...se unelmien talo...:D

  VastaaPoista
 6. Kaunis huone, tuo valkea lipasto etenkin pisti silmääni :) Mitähän mullistuksia siellä on tuloillaan?!
  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista