Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 9. maaliskuuta 2013

Juupa juu...

...sorruin taas, mutta onhan nyt jo maaliskuu ja en ollutkaan luvannut jatkaa ostolakkoani pitempään. Onhan täältä saatu muutama tavara myytyä uloskin päin, niin saa kait sitä sentään yhden ostoksen tuoda takaisinkin. Saahan vaikka??


Näitä on liikkunut meidän kirpparilla noin kolmenkympin hintaan, mutta tämäpä maksoikin vain kympin. Joten otin jo aivan vain tuon lasikuvun ja alustan takia, kellosta en ole kyllä yhtään varma. Mutta siinäpähän käydä louskuttaa ainakin jonkin aikaa ja katsotaan mitä käyttöä keksin tälle myöhemmin. Muuten ehkä voisin antaa olla tämmöisenään, mutta tuo liiallinen "kultaisuus" hiukan ärsyttää silmääni.

Eilen tupsahti postilaatikkoon uusi Koti ja Puutarhalehti ja sitä lukiessa pääsi jo haaveilemaan tulevasta kesästä. Saapas vain nähdä, missä se meidän tuleva kesäpihamme sijaitsee tänä kesänä. Ensimmäinen tilaus laitettiin jo miehelle menemään, vaikka ei pihasta vielä tietoakaan.


Nääkin oli aika hauskoja...


No haaveillahan aina saa, tiedäppä vaikka ne joskus toteutuisikin. Aurinkoista lauantaita teille kaikille!

4 kommenttia:

 1. minkäpä sitä tiikeri raidoilleen voi ;)
  mieki kävin laittaan auton roikkaan, jos kävis pienen kirpparikiekan:))

  ihana haaveilla kesää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ja tiukassa on raidat! Jäämme odottelemaan mitä löydät tälläkertaa.

   Poista
 2. No, nyt sulla mahtuu ainakin uutta tilalle ;D Mä aina puolustelen sillä...

  Ei haittaa sortumisesi, aivan ihanan löydön teit! Itse pitäisin aivan tuollaisenaan tallessa.

  Aurinkoista päivää tännekin!

  VastaaPoista
 3. Juu, tuhat ja yksi selitystä otetaan vastaan ;0) Saattaahan se olla että kello saa pysyä kellona, kunhan vaan tottuisin tuohon kultaisuuteen.

  VastaaPoista