Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

NO VOIHAN RÄKÄ!

Ulkona ollut jo niin monena päivänä ihana auringonpaiste ja minä se vaan mökötän täällä mökissä kissan kanssa ikkunasta ulos katsellen (tai no... kissakin on käynyt ulkona). Kaamea flunssa pääsi yllättämään ja ei oikein jaksaisi tehdä mitään, joten jatkan möllöttämistä hyvällä omalla tunnolla!!Ikkunasta näkyy tällaista...


...Artun nenänjälkiä ja...


...portailla jo hiukan pääsiäisfiilistä kukkoillen...


Sisälläkin jo hiukan tipuillaan, koska...


...ihanat kevät kukkaset otti ja nuukahti alta aikayksikön, joten pörrötipu pääsi seikkailemaan vihreän keskelle.Menköön näin pääsiäisen kunniaksi :0)


Tältä näyttää meidän takapihalla tähän vuoden aikaan, eipä näytä vielä siltä että kesä tulisi aivan pian.


Siirryimme seuraavalle ikkunalle...


...ja jatkamme jotakuinkin samaa rataa, kunnes......suuntaamme kissan kanssa päikkäreille. Näillä mennään sunnuntaina ja toivotaan että flunssa hiukan hellittäisi. Leppoisaa lepopäivää kaikille jotka saavat vapaata viettää!

10 kommenttia:

 1. Voi kissanpäiviä! Yritä ottaa yhtä lököisästi kuin Arttu, kyllä se pöpö siitä sitten talttuu!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tämä tästä, hyvä syy vain loikoilla.

  VastaaPoista
 3. Parasta onkin vain katsella ikkunasta ulos, kun siellä on niin kylmä ja viima, ettei viitsi mennä terveenäkään pitkäksi aikaa. Paranemisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuopa olikin lohduttavaa, jatkan siis sisällä lorvimista kaikessa rauhassa. Eiköhän tästä toivuta, onneksi ollaan jo hiukan paremmalla puolella.

   Poista
 4. Lepoa ja lepoa, sitä se nyt sun kroppa vaatii ihan selvästi! Lepäilehän kunnolla.

  Voi hyvin ja Arttulille suukkoja - rapsutuksia - haleja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan, pikkasen tässä kuitenkin katselin lisää myytävää Torille. Arttu saa rapsut, halit ja suukot.

   Poista
 5. Täällä kohtalotoveri, paitsi sillä erotuksella, että koiran kans on raahauduttava ulos, kun ukko on matkalla. Yhyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi voi, kissan kanssa saa sentään pysytellä sisällä. Pikaista parantumista siskoseni!

   Poista
 6. kyllä on ollu niin räkänen talvi ! toivotaan että taudit ois kohta sairastettu ja saatas nauttia ihanista keväästä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on kyllä tuntunut riittävän joka lähtöön, minulla kyllä oikeastaan ekan kerran näin kunnolla päällä. Mutta tästä selvitään ja kevättä kohti mennään.

   Poista