Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 11. maaliskuuta 2013

TASAPAINOILUA

Tavaraa myyty kotoa siihen malliin, että on täysi työ pysyä tasapainossa vastahankinnoiden kanssa ;0) No ei vaineskaan, hyvä että vähän saadaan tavaraa vähemmäksi, niin voi edes jotain uuttakin hankkia hyvällä omalla tunnolla. Mitäänhän en tarvitse, mutta nämä nyt kuitenkin kirpparilta mukaan lähti... 5€ yhteensä.Maljakon muoto oli niin minuun vetoava, vaikka mikään sen kummempi arvotavara ei olekaan ja kirjaillulle liinalle on varmasti käyttöä.

Hyvää alkavaa viikkoa rakkaat lukijani!

1 kommentti: