Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 5. elokuuta 2013

IHANAISET LÖYDÖT

Oli aivan pakko ostaa, oli ne niin söpöt!


On se tuo Kärkkäinen aivan ihme kauppa, sieltä saattaa löytyä ihania ylläreitä. Tapletit ovat siis muovia, mutta livenäkin läheltä katsottuna todella virkatun näköiset. Piti aivan hiplata kunnolla, että sain todettua niiden olevan todellakin muovia.

Keittö edennyt panelien seiniin laiton verran ja lauantain keikka Ikeassa tuotti tulosta kaapin runkojen, astianpesukoneen ja liesikuvun hankinnassa. Kyllä se tästä... pikkuhiljaa!

Heissan taas!

1 kommentti:

  1. Kärkkäiseltä jää aina jotain käteen (tai kärryyn), se on saletti.

    Must paikka, kun paikkakunnalle ehtii :)

    Ihanat tabletit!

    VastaaPoista