Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 5. elokuuta 2013

IHANAISET LÖYDÖT

Oli aivan pakko ostaa, oli ne niin söpöt!


On se tuo Kärkkäinen aivan ihme kauppa, sieltä saattaa löytyä ihania ylläreitä. Tapletit ovat siis muovia, mutta livenäkin läheltä katsottuna todella virkatun näköiset. Piti aivan hiplata kunnolla, että sain todettua niiden olevan todellakin muovia.

Keittö edennyt panelien seiniin laiton verran ja lauantain keikka Ikeassa tuotti tulosta kaapin runkojen, astianpesukoneen ja liesikuvun hankinnassa. Kyllä se tästä... pikkuhiljaa!

Heissan taas!

1 kommentti:

  1. Kärkkäiseltä jää aina jotain käteen (tai kärryyn), se on saletti.

    Must paikka, kun paikkakunnalle ehtii :)

    Ihanat tabletit!

    VastaaPoista