Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 15. elokuuta 2013

TAAS EKSYIN...

...kirpparille...sopivasti aikaa seuraavalle asuntonäytölle ja kirppari kulman takana. No kävimpähän vaan ja ihan vaan pikkujutut otin mukaani ;0)
Aina se yksi vaaka vielä mahtuu ja eikö näitä tuiki tarpeellisia vempaimia tarttekin olla useampi...niinhän vaikka?!

11 kommenttia:

 1. Just niin!
  Hauska idea tuossa pyyhkeessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan! Täällä yhdellä kirpparilla on jonkun kekseliään rouvan loossi jatkuvasti täynnä näitä ihanuuksia.

   Poista
 2. Ihania löytöjä. Kyllä kirpparit on mahtavia! Ihana blogi. Kovasti olette remonttia tehneet. Jään lukijaksi seuraamaan sen edistymistä! Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Piupau lukijaksi, mukavaa kun löysit tänne!
   Kirpparit ovat mukavia paikkoja, mutta vaarallisia sellaisia ;0)

   Poista
 3. Oulun kirppareiltako sinä noita löytöjä teet? Minä taidan olla aina väärään aikaan liikkeellä, kun en nykyisin löydä mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Oulustapa hyvinkin, aina sieltä jotain löytyy hyvällä tuurilla. Vähän olen minäkin siellä kierrellyt, mutta ohimennen sentään ennättänyt kipaista aina töitten lomassa.
   Oletko sinäkin Jaana täällä Oulussa?

   Poista
  2. Olen vähän pohjoisempana, mutta asioin edelleen Oulussa, koska se on tuttua seutua - olen asunut siellä lähes 30 vuotta!

   Poista
 4. Paha paha paha juttu tuo eksyminen.. ainakin meidän miehen mielestä. Musta se taas on oikein hauskaa. Ja kyllä moisille tavaroilla on AINA tarvetta ;). Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 5. Niin meidänkin mies ajattelee, mutta on kait tyytyväinen kun rouva on niiiiiin onnellinen ;0)

  VastaaPoista