Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 18. elokuuta 2013

MONENMOISTA MUKAVAA

Tämän viikonlopun aikana on ehtinyt tapahtua monenlaista...keittiö edistynyt mukavasti, kohta pääsen jo ehkä kokkaamaan ihan oikeasti. Rompepäivät ja sieltä löytyneet aarteet ja vieraita Kajjaanista sekä ihanat tuliaiset. Eikö kuulostakin mukavalle?!!

Aloitetaan järjestyksessä.
1. Rompepäivän saaliit...
Löysin toisen vanhan verhotangon ja hintaan olin oikein tyytyväinen, 20eur. Olen ostanut aiemmin Mennettein Majalta toisen vastaavan ja maksoin siitä silloin 40eur.

2. Vieraat Kajaanista aseman laidalta, ihana kun kävitte...oli mukava nähdä!!
   Ja ne tuliaiset!!!


Kiitos Satu tuhannesti!

3. Keittiön edistyminen
Huomenna onkin mukava palata mukavin mielin töihin. Tiistaina Helsinkiin koulutukseen muutamaksi päiväksi, joten rempat jää minun osalta tauolle.

Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille!

11 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä! Näyttää tua verhotanko kovasti saman oloselta ko mein vanhat. Jotka pitäski josainv aiheesa saada aikaseks myyntiin.. huoh..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne verhotangot saat varmasti myytyä, mutta miten raaskit luopua?

   Poista
  2. Jostain on pakko luopua.. ja ko seinisä on uudet tangot ni noille ei oo tarvetta. Tää oli kyl hyvä löytö tää sun postaus, antaa vähä osviittaa hinnasta.. :) Pitäs vaan ny ettiä kaikki osat samaan kasaan ja ottaa kuvia..

   Poista
 2. Kävitkö Hiukkavaaran rompepäivillä? Minä näin, kun joku nainen tuli tuollainen verhotanko kädessä vastaan...! Hienoja löytöjä jälleen ja ihana keittiö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sielläpä siellä ja melkein jo tavattiin :0) Seuraavan kerran kun näet tällaisen harakan siellä hamstraamassa, tartu jo hihasta!!

   Poista
 3. uuuh, ihhhana keittiö !
  varsin mukavalta kuulosti sun viikonloppu :)
  mukavaa maanantaita !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootas kun saatais valmiiksi! Viikonloppu oli mukava ja antoisa, meni vain liian nopeasti ohi :0) Mukavaa viikkoa sinnekin päin!

   Poista
 4. Suloiset oli saaliit ♥

  Ollos hyvä vain tuliaisista! Jospa sinä niille paikat löydät teidän ihanassa kodissanne.
  Kiitos, että saimme käydä jo nyt kurkkimassa ja varmasti tullaan uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva kun kävitte, jospa jo seuraavan vierailun aikana koti näyttäisi jo kodilta!

   Poista
 5. Keittiöhän alkaa jo muistuttaa keittiötä :) Yläkaapit on ihanat!

  Sadun tuliaiset ovat Tuliaisia :) Runsaalla kädellä.

  Meillä on kaksi samanlaista verhotankoa kuin tuo löytämäsi - ne ovat ehdottomia aarteita omasta mummulasta. Toisesta tosin puuttuu nipsut ja käytänkin siinä uusia... toivottavasti tulee joskus vanhoja vastaan.
  Mukavia kurssituksia (yleistä, ked, lkv...?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä keittiö tulee ja nyt saadaan jo vettäkin!!! Aah...ihana tiskari kohta käytössä ;0)
   Kurssitkin ennätettiin käydä tässä välissä, antoisaa ihan perusjuttuja vielä tässä vaiheessa. Katsotaan noita muita sitten myöhemmin.

   Poista