Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 7. elokuuta 2013

YÖVUOROSSA

Työstä se tämäkin käy, nimittäin tämä kodin sisustaminen ja sen suunnittelu. Silloin kun käyn pikkasenkin ylikierroksilla, niin alkaa se vaikuttamaan yöuniini ja silloin heräilen pitkin yötä. Ja mitäpäs muutakaan kuin ajatukset alkavat rullaamaan milloin missäkin ajankohtaisessa asiassa, työssä tai niin kuin nyt...remontti asioissa. Parhaimmat ideat yleensä tulevat silloin ja joskus on jopa pitänyt nousta laittamaan asiat ylös paperille jotta ne vielä aamullakin olisivat muistissa.
No...viime yönä sitten suunniteltiin halpaa kylppäriremonttia ;0)

Kylppärimme ei varsinaisesti ole remontin tarpeessa, mutta tämä rouva kun vain ei oikein pidä sen ulkonäöstä. Siispä...halpaa ja idearikasta suunnitelmaa tekemään ja näin se suurinpiirtein alkoi hahmottumaan päässä.

Tässä se koko komeus on tällä hetkellä ja voitte aivan rehellisesti olla samaa mieltä, että ei se mikään komia ole!!


 Siispä kaikki ideat kehiin ja näin suunnittelin...


Suihkuja on tällä hetkellä kolme. Kaksi riittää, joten keskimmäinen otetaan pois ja nyt haluan toteuttaa haaveeni ihanasta tassuammeesta. Löysin netistä tällaisia hieman pienempiä versioita, joten mahtuu pienempäänkin tilaan. Suihkut olisivat jotain tällaista...


...tai tällaista.Pyöreä suihkutanko (tai tangot)...


 ...ja ihanat rimpsusuihkuverhot.


Kaakelit maalataan kaakelimaalilla, kattopanelit eriväriseksi, koristelistaa seinään, kauniit koukut, hyllyä, mattoa... siinäpä se sitten. Ideat alkoivat pursuamaan siihen malliin, että tekisi mieli jo aloittaa tältä seisomalta :0) Mutta jospa nyt kuitenkin ensin saataisiin tuo keittiö tehtyä loppuun. Huomenna pääsen tapetoimaan seiniä ja loppupanelit saadaan paikoilleen. Hain postista laatikollisen tapetteja, tässäpä sitä urakkaa riittääkin!


Huomenna homma jatkuu siis, saa nähdä mitä ensi yönä suunnitellaan!?

4 kommenttia:

 1. "Varttuneemman" väen yöelämä on paljon mielenkiintoisempaa kuin nuorison yöelämä :D

  Kivoja kylppärisuunnitelmia. Amme olisi niin ihana - yleensäkin olemassa, saati sitten suloinen tassuamme!

  VastaaPoista
 2. Oi niin tuttua tuo yöunien menettäminen sisustusideoiden pursutessa päässä :). Se käy tosiaan työstä!

  VastaaPoista
 3. Hei! Kylppäriremontointia edessä - tiedätkö mistä noita pyöreitä suihkutankoja saa ostettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vaikea löytää, ei vain yksinkertaisesti täällä suomessa ainakaan näytä olevan. Kerran löysin jonkun paikan, mutta hinta oli n. 900€ joten sujuvasti olen sen unohtanut. Katsoppas varulta haulla Venus... saattoi olla jotain siihen liittyvä nimi. Minä jo luovutin ja päätin että tanko kehitellään omin käsin jostain tai metallipajalla, tulee varmasti halvemmaksi ja kun edes tarvitse kromattua versiota välttämättä.

   Poista