Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 26. elokuuta 2013

TERVEISIÄ HELSINGISTÄ

Helsingin matka ja koulutukset ohi, antoisa reissu kaikenkaikkiaan. Paljon opittu, tutustuttu muihin alan gollegoihin ympäri suomea, tavattu rakas sisko ja käyty muutamia ihania shoppailupaikkoja läpi. Kaikki tämä mahtui näihin tiiviisiin kolmen päivän ohjelmiin.

Omituista antiikkia myyvä Götan maailma niminen pikku putiikki on kyllä ehdottomasti näkemisen arvoinen paikka, johan sen kertoo heidän ihana käyntikorttikin!!Koko putiikki täynnä kaikkea ihanaa ja omituista ;0)


Täältä kyllä voi löytyä ihan mitä vaan, ihmisen pääkallosta lähtien. Olisihan siellä ollut monta houkutusta ja etenkin pari pikkujuttua, mutta mutta... en ollut aivan valmis maksamaan pienestä (siis todella pienestä) lintuhäkistä 300 euroa ja jälleen pienestä taulusta 150 euroa. Nyt jopa minäkin pistin kukkaronnyörit visusti kiinni :0) Viihdyin siitäkin huolimatta liikkeessä tunnin rupatellen yrittäjän isän kanssa ja kuunnellen mielenkiintoisia tarinoita tavaroista. Menkää ihmeessä käymään jos Helsingissä päin liikutte!

Ihan ilman ostoksia ei kuitenkaan tältäkään reissulta selvitty, sen nyt varmaan jo arvasittekin! Riviera Maisonin liikkeessä oli nämä ihanaiset ruokalautaset puoleen hintaan ja näinhän siinä sitten kävi, että mukaani ne haalin lentokoneeseen.


Lintuservettejä Stokkalta...


...ja Espan Enkeleistä uusi wc-paperirullateline.


Koska netti näyttäisi olevan tänä iltana sillä tuulella, että kaikki toimii ÄÄRETTÖMÄN hitaasti...jätän suosiolla uusimmat köökkirempan edistymiset nyt kertomatta ja näyttämättä. Mutta astetta paremmalla tasolla ollaan jo, tiskari TOIMII ja torstaina saattaisi päästä jo hellaakin kokeilemaan. Mutta näistä sitten myöhemmin lisää, mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti