Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 15. marraskuuta 2013

APPELSIINI JUOMAA

Olen heikkona näihin vanhoihin pulloihin, vaikka nyt niin erityisemmin en niitä kaytäkään. Aina silloin kun eteen sattuu siisti ja max 3€ maksava, niin silloin se lähtee mukaani. Yhtään etiketillä varustettua en omista, maksavat yleensä aina enemmän ja vaähemmän niitä vastaan tuleekaan. Eilisellä reissulla nyt kuitenkin tuli vastaan kivan näköinen appelsiinijuoma pullo ja mukaan otin vaikka jouduinkin maksamaan vähän enemmän kuin tuon 3 euroa.


Siellähän se komeilee astiakomeron ikkunalla...Leppoisaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Vanhat pullot on kauniita. Itsekkin olen hankkinut niitä mutta paikkaa ne eivät vielä ole löytäneet :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ne on vanhassa puisessa laatikossa. Ihan kiva, mutta ei mitään sen järkevämpää käyttöä. Kyllähän sisustuslehdissä näkee vaikka millä ihanilla juomillä täytettyjä, mutta kehtaappa nyt sitten tosissaan itse niitä täyttelemään :0)

   Poista
 2. Muksaa viikonloppua sinnekin kaikille ♥

  VastaaPoista