Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 15. marraskuuta 2013

APPELSIINI JUOMAA

Olen heikkona näihin vanhoihin pulloihin, vaikka nyt niin erityisemmin en niitä kaytäkään. Aina silloin kun eteen sattuu siisti ja max 3€ maksava, niin silloin se lähtee mukaani. Yhtään etiketillä varustettua en omista, maksavat yleensä aina enemmän ja vaähemmän niitä vastaan tuleekaan. Eilisellä reissulla nyt kuitenkin tuli vastaan kivan näköinen appelsiinijuoma pullo ja mukaan otin vaikka jouduinkin maksamaan vähän enemmän kuin tuon 3 euroa.


Siellähän se komeilee astiakomeron ikkunalla...Leppoisaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Vanhat pullot on kauniita. Itsekkin olen hankkinut niitä mutta paikkaa ne eivät vielä ole löytäneet :)
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ne on vanhassa puisessa laatikossa. Ihan kiva, mutta ei mitään sen järkevämpää käyttöä. Kyllähän sisustuslehdissä näkee vaikka millä ihanilla juomillä täytettyjä, mutta kehtaappa nyt sitten tosissaan itse niitä täyttelemään :0)

   Poista
 2. Muksaa viikonloppua sinnekin kaikille ♥

  VastaaPoista