Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 16. marraskuuta 2013

PIKKUISEN JO JOULUUN VIITTAAVAA

Näinhän se on...joulu lähestyy ja muutama lahjakin on tullut hankittua. Kotona jouluntuntua tai sen lähestymistä aloitellaan varovasti ja pikkuhiljaa. Pihakuusi ja purkkikuusi hankittuna, kiitos siitä kuuluu miehelleni. Kuusia ei onneksi kovin kaukaa tarvitse hakea, siinähän niitä kasvaa heti koti kulmilla.Harvoin tulee liikuttua lauantaina kotoa mihinkään, mutta kun kerran yhden työreissun lähdin tekemään niin päätin samalla käväistä kirpparilla. No jotainhan sitä tahtoo aina löytyä ja niin tälläkin kertaa :0)


Nämä rujot vanhat purkit ovat myös heikkouteni, pari lisää kokoelmiini. Lasipurkin alla olevat virkkaukset ovat patalappuja. Kahvipurkin päällä oli laitettu selostus sen historiasta. Talkookahvia myytiin 1930 luvulla, rahaa kerättiin Olympia stadionin rakentamista varten.Olen mukana talkoissa näin pikkuisella viiveellä :0)

Heissan taas!

6 kommenttia:

 1. Ihana tuo purkki.
  -kaisa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on söpö minustakin, siksipä mukaani tarttuikin. Tässä olisi aika hauska joululahjaidea, mukaan voisi vielä laittaa pipariohjeen.

   Poista
 2. Nättejä nuo pitisimyssyt purkeissa. Jopa minulla on jossain 3 kpl. Ja nuo pikkupikkukuuset on niin södet, mäkin hommaan sellaisen. Het huomenna :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo myssyt ovat ihania ja kuusetkin. Arvaas mitä me kohta hommataan...taidat tietää ;0)

   Poista
 3. Upeat vanhat peltipurkit! Ja tosi kaunis blogi sinulla muuten! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Matkatar ja kiva kun löysit tänne!

  VastaaPoista