Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







keskiviikko 6. marraskuuta 2013

VÄLIAIKAISTA VAIN

Juuh...onko kukaan muu teistä niin hullu, että tapetoi ihan muuten vaan vaikka vain väliaikaisesti??? No täältä löytyy yksi sellainen tapaus :0)
Asiahan on niin, että tässä joku aika sitten (pari postausta taakse päin) porasin ruskean Juhannusruusu tapetin perään. Kylmä vastaus oli vain, että sitä ei yksinkertaisesti enään valmisteta. No sitten kun kaiken ärsytyksen jälkeen totuin ajatukseen eläväni ilman juuri sitä tapettia, tuleekin sähköpostiin ilmoitus että 2-3 viikon päästä sitä sitten taas alettaisiin painamaan. No hö...taas uudet suunnitelmat kehiin. Ja niin kuin tiedätte kaikki naiset, onhan se mielikin jo ennättänyt tässä muutamassa päivässä muuttumaan ja niinpä mietin että haluanko sitä sittenkään...hohhoijaa tätä naisen mieltä :0)
Aikani mietin ja päätin että Juhannusruusua tilataan, mutta entäs nämä viikot mitä joudun odottelemaan (onhan se pitkä aika tuo 3 viikkoakin)!! Niinpä kaivelin vähän omia tapettivarastoja ja tadaa, tiiliähän sen olla pitää...


Näyttää ärsyttävän hyvältä, mutta en oikein tykkää sen epäaitoudesta...ei vain sovi tämän talon tyyliin. Kyllä sen tiiliseinän pitäisi kuitenkin olla aito. Mutta kuten sanoin...saa olla siinä nyt jonkin aikaa, ruusut laitetaan sitten aikanaan.

Liesinurkkausta pyörittelen joka päivä vähän johonkin suuntaan, en vain saa siitä mieluista vaikka mitä teen...en edes itse tiedä mikä siinä mättää. Sanokaa te viisaammat ja vinkatkaa mitä tehtäs.




Koko viikko ja oikeastaan edellinenkin on ollut mahotonta haipakkaa töissä, joten nämä sisustusjutut tapahtuvat aina pikkuisen ohimennen ja yleensä aamulla. En pidä aamusta niin kiirettä töihin lähdön kanssa, joten siinä ehtii pyörittelemään tavaroita paikasta toiseen. Sitten illalla kun palaan, yritän katsoa uusin silmin paikkoja.
Vaikka kiirettä on pitänyt, olen minä kuitenkin ennättänyt pari kertaa kirpparilla piipahtaa...todellakin piipahtaa. Mutta eipä siihen kauan mene aikaa kun oikeanlainen tavara vastaan tulee. Muutama löytö on mukaani tarttunut näiltäkin pikaisilta käynneiltä.


Ihanaa vanhaa paksua lasia, lautasen halkaisija noin 30cm.


Ja jälleen ruttunen liina kuvassa :)


Nyt kuulkaas alan keittelemään pannukaffetta viikonloppuisin. Tämä pannu tulee siis aivan oikeaan käyttöön, toisin kuin alla oleva pannu joka saa olla vain koristeena.


Ja sitten se paras!!


Todella ihana ja kaunis virkattu päiväpeitto, aivan kuin uusi. Kyllä tämä voittaa aikaisemman tehdasvalmisteisen joka purkautuu käsiin.



Tällaisia mietteitä täältä tällä kertaa. Palaan taas kun kiireeltä ennätän, öitä!

11 kommenttia:

  1. kylläpä teillä näyttää niin kodikkaalta ! mun sisustusjutskat jääneet.. myös muita kiireitä ollut ;)
    päiväpeitto on kyllä kaunis !
    ja kuvissa tiilitapetti menee täydestä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiirettä pitää, jos nyt yhtään ennättää sisustelemaan niin tänne asti ei ainakaan oikein ehdi. Harmittaa että jää lukematta toistenkin blogit ja kuulumiset, mutta onneksi ette täältä mihinkään karkaa!
      Tiili näyttää kyllä hyvälle, mutta...

      Poista
  2. Vai että väliaikaistapiseerausta :))) Oijoi, tuo puu ja rauta passaa kyllä niiiiin hyvin yhteen. Ja mojova päiväpeitto, kieltämättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin meillä, mutta eihän tuohon mene kuin 2,5 vuotaa...äkkiä tehty ;0)
      Päiväpeitto on aivan ihana, TYKKÄÄN!!

      Poista
    2. Joo mikä tahansa remppahomma, niinkuin nyt tapiseeraaminen, sujuu ikään kuin rutiinilla kun sitä vain useamman kerran pääsee tekemään. Ja näin aamuvirkkuna yhdyn tuohon aamusisustamiseen :))

      Poista
  3. Aivan (nyt tulee taas tuo i-sana....) ihanannäköistä!!

    Mä scrollaiden kuviasi edestakas ja fiilistelen *huokaus teidän kaunista ruokailutilaa*

    Tiilitapetti jotenkin sopii - taloonne ♥ Mä tykkään, mutta tehän siellä asutte ♥

    Peitto- ja liinalöytö ovat huippuja!

    VastaaPoista
  4. Scrollaileppa tänne sisustamaan, en tiedä mikä nyt mättää...mikään ei muka tunnu hyvälle. Olet oikeassa, tiilitapetti sopii kyllä tänne, mutta en haluaisi tuota feikkiä vaan aidon ;0)

    VastaaPoista
  5. Ihan hyvin tuo toimii tuo tiilijuttu, mutta sinut tuntien vaihdat sen kuitenkin kun rupee tympimään. Ihana tuo pitsipeitto. Hyvää viikonloppua Johannalle ja koko perheelle täältä Kajaanista. Soitellaan.

    VastaaPoista
  6. Juuh...Juhannusruusut jo tilauksessa ;0) Pitsipeitto oli kyllä todellinen löytö, se on niin kaunis. Soitellaan!

    VastaaPoista