Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 17. marraskuuta 2013

NO HUH HUH MIKÄ LAUANTAI ILLAN PÄÄTÖS

Tulipahan taas uusi kokemus elämään lisää kun lauantai illan ratoksi käväisi palomiehet kyläilemässä. Olipahan yhen sortin tapahtuma tämäkin. Kaikki alkoi tästä...


Olemme kotosalla muutaman päivän aivan kahdestaan miehekkeen kanssa, tytär lähti Helsinkiin muutamaksi päiväksi siskoni luokse. Niinpä vietimme laatuaikaa kahdestaan ja sytyttelimme saunan jälkeen kynttilöitä ja tulen takkaan. Ykskaks tuli alkoi käyttäytymään todella oudosti ja savua alkoi tupruttamaan sisään. Hormista tipahteli jotain ja ulos mentyämme tarkastamaan tilannetta, tuli piipusta kipinöitä. Totesimme että nyt taitaa olla kysymys nokipalosta piipussa ja eikun kysymään palolaitokselta miten toimia.

Niinhän siinä sitten kävi että komeita miehiä tuli pillit huutaen oikein kahden ison paloauton verran tarkastamaan tilanteen. Saimme onneksi huokaista helpotuksesta, kaikki hyvin ja palokin jo sammunut. Kyllä muuten säikaytti ja opimme tästä... HUOLEHTIKAA PIIPPUJEN NUOHOUKSESTA ja polttakaa kunnon puuta!!!

Loppu ilta sitten menikin ihmetellessä tapahtumaa ja huojentunein mielin saimme mennä nukkumaankin. Kaikkea sitä sattuu!!

Loppuun vielä vähän kevyempää asiaa, näin sijottui uusimmat löydöt ja kuusi kotiimme.


Pannulaput...


piparimuottipurkki......ja kuusiIhanaa sunnutai iltaa!!

4 kommenttia:

 1. Hui, kyllä se säikäyttää! Onneksi ei käynyt kuinkaan. Pitäisiköhän minunkin kohta antaa periksi ja hakea pikkukuusi... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säikäytti todella, mutta onneksi selvisimme säikähdyksellä.
   Haehan kuusi, on se vaan niin söpö!

   Poista
 2. No huh huh! Onneksi ei teille sattunut mitään!!!

  Löydöt ovat löytäneet kauniit paikat kauniissa kodissa ♥

  VastaaPoista
 3. Sanos muuta, oli vähän karmiva kokemus.

  VastaaPoista