Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 14. marraskuuta 2013

JUU EI!!!

Tuleeko teillä hyvät muut naiset samanlaisia tuntemuksia kotiin liittyen kuin minulla joskus. Kertakaikkiaan mikään...ei niin MIKÄÄN tunnu enään näyttävän hyvältä vaikka miten päin vääntäisi. Olen todella kyllästynyt tähän muutto/remppa kaaokseen, en pääse laittamaan oikein mitään kuntoon ja paikoilleen. Olen myös täynnä tätä tavaramäärää, en edes pysty purkamaan kaikkia pois laatikoista ja valkkaamaan sieltä
parhaimpia käyttöön. KÄÄK...tulisipa joku ja laittaisi kaikki valmiiksi slim...tuosta vaan!!
Olohuoneen järjestys humpsautettiin toisin päin ja veikkaampa (olen onneksi saanut siihen jo luvatun avunkin), että viikonloppuna ne humpsautellaan takaisin toisin päin. Eihän se vaadi kuin pianon ja helevatan painavan kaapin raahausta pitkin lattioita. Onneksi meillä on kestävät lattiat :0)


 ...ja tähän kaikkeen on kaksi syytä. Tämä...


...ällötys uloke seinässä, joka nyt vähintäänkin tulee muuttamaan väriä lähipäivinä. Ja sitten tämä...


 ...samperin televisio (on piilossa sentään kaapissa).  Ongelmahan on siinä, että tv-kaappi ei voi olla tuon ällötysulokkeen kohdalla ja näinpä sohvan suunta pitäisi olla tämä mikä se nyt on. Ja rautasohva taas ei näytä hyvälle tuon ulokkeen kohdalla ja muutenkin tummat kalusteet eivät ole oikein mukavia tuolla suht hämärässä tilassa. Tyyli on kaksi aivan eriversiota olohuoneen kahdella seinustalla. Ei näyttänyt siltä kun olivat toisin päin. KÄÄK!!!! Kalusteetko tässä nyt sitten vielä pitää alkaa uusimaan...(hih...vai luovutaanko televisiosta???) No sehän ei käy, miten muuten näkisin Suomein kauneimmat kodit ohjelman??

Ongelma se on tämäkin kaiken muun keskellä, palaillaan kunhan selviän tästä!

3 kommenttia:

 1. Haastava tila kaikenkaikkiaan, mutta uskon, että selviätte.

  Tavaroita kannattaa pyöritellä rauhassa, niin ne loksahtavat kyllä paikoilleen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kannustuksesta...alan olla vaan niin täynnä tätä sekamelskaa.

  VastaaPoista
 3. Miksei blogger päivitä näitä ?? Tämäkin mennyt ihan ohi!

  Voi, tuo olis niiiiiiiiin kivaa hommaa :)

  VastaaPoista