Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 24. marraskuuta 2013

IHANAA...LUNTA JA AURINKOA!!

Voi miten ihanalta luonto näyttääkään tämän pitkän synkän märän kauden jälkeen, aurinko paistaa ja valoa tulvii ikkunoista. Toivottavasti lumi tuli nyt jäädäkseen, kyllä talvella saa olla lunta.
Kyllä valo saa tähän tätiin aivan erilailla liikettä aikaiseksi ja niinpä sainkin eilen aikaiseksi paljon kotimme eteen, maalailua ja järjestelyä.
Olohuonetta pyöritelty jo monet kerrat moneen suuntaan, jospa se nyt alkaisi vihdoinkin löytää oikean järjestyksen.


Toki vielä on paljon hiemosti tavaroiden suhteen, etenkin olohuoneen toisen puolikkaan kanssa teettää vielä paljon töitä. Siksipä en siitä vielä kuvia laitakaan, mutta jospa nämä isommat mööpelit jo saisivat jäädä paikoilleen. On aika työlästä nääs siirrellä eestaas pianoa ja isoja kaappeja seinältä toiselle, mutta onpahan ainakin tullut kokeiltu :0)

Ihanaa aurinkoista talvi sunnuntaita!


12 kommenttia:

 1. Hei! Tosi kivoja nämä kuvat joissa oikeasti näkee huushollia. Miepä alan nyt kattoon uudestaan :) (oli niiiin kivannäköistä jo!)
  - Helena ja Blackie KahdenNaisenLoukusta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole oikein pystynyt kuvaamaan vielä meidän kotia kunnolla, koska kaikki on vielä niin sekaisin remontin keskellä. Mutta nyt tämä alakerran oh, rt ja keittiö osio alkaisi olla jo siinä kunnossa että ilkeää esitellä. Lisää tulee sitä mukaan kun rempassa edetään..eli hitaasti :0)

   Poista
 2. Sanos muuta! Tekisi niin mieli heittäytyä lapseksi ja lumienkeliksi :D

  VastaaPoista
 3. ihanasti aurinko valaisee teidän kauniin kodin !
  sanoppa muuta pysyis nyt nää lumet !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää vaan aurinkoa ja sopivasti lunta :0) Me pohjoisen tytöt taidetaan olla tämän lumen kannalla toisin kun nuo etelän neitokaiset :0)

   Poista
 4. Toivottavasti se lumiraja pysyy vielä meistä pohjoisempana :) ei o kiirusta...

  Kiva kun pääsee näkemään kunnolla tuota teidän ihanaa kotia, nyt vaan innolla lisää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja minusta kun on niin ihanaa että tulee lunta ja saadaan hiukka valoa ja raikkautta...ja joulu fiilistä lisää :0)
   Pikkuhiljaa näitä koti kuvia tulee, mutta kun ei oikein ole ollut tähän asti mitä kuvata.

   Poista
 5. Ai että on kaunista teillä, aivan ihanan näköstä :)
  Mukavaa uutta viikkoa sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanne ja oikein ihanaa alkavaa viikkoa sinullekin!

   Poista
 6. Niin kaunista ja kodikasta!

  Onko tuo keltainen talo naapuri vai teidän piharakennus...?Tosi somat ikkunat siinä :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Ani! Keltainen talo on naapurimme, kyllä kelpaa katsoa :0) Meidän talo on entinen navetta ja pihapiiri koostuu monesta eri rakennuksesta.

  VastaaPoista