Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 12. marraskuuta 2013

JO VALKENI

Näin pimeän aikaan tarvitsee monenlaista valonlähdettä, vaikka hämy tunnelmissa viihdynkin. Keittiössämme on vain pieni ikkuna, joten eritoten tämän tilan valaistus on ollut meillä yhä puutteellinen. Sähkömiehen visiitin jälkeen ei enään pistorasioista ole asia kiinni, vaan pelkästä saamattomuudesta. Tänä aamuna hermostuin tilanteeseen ja kokeeksi ripustin pari vaihtoehtoa kattoon vain testattavaksi miltä valo näyttää tässä kohdin. Yllätys, kruunu näytti ihan hauskalta tässä pienessä tilassa ja antaa valoa riittävästi. Olkoon siinä ainakin toistaiseksi :0)Tämä toistaiseksi on meillä aika käytetty sana tänä päivänä...toistaiseksi tapetti, toistaiseksi järjestys jne.


Täällä Oulussa on aika sika ihana osto- ja myyntiliike Sininen Pysäkki. Tulee vain käytyä aika harvakseltaan, mutta ehkä parempi niin. Vaarana on tarttua mukaan kaikennäköistä ja sitä näköistähän meillä riittää jo entuudestaan pahvilaatikoihin pakattuna. Mutta näin kävi, eilen käväisin ja tämä on tulos...


Arabiaa halavalla ja pikkuruinen vanha lamppu löytää aina paikkansa meidän kotoa.


Juuh, tällaista tällä kertaa. Nyt reippaana kipaisen työn pariin, mukavaa tiistaita!

4 kommenttia:

 1. Mikään ei ole niin psysvää kuin väliaikaisesti ja toistaiseksi....eiks se vähän niin tuppaa menemään :D
  Mutta mitäs siitä jos on noin onnistunut "toistaiseksi"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei millään pahalla Pepi, mutta tulit jostain syystä mieleeni kun tätä postausta kirjoittelin :0) Meitä taitaa olla ainakin kaksi ja luultavasti useampikin samanlaista naikkosta täällä maan päällä!

   Poista