Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 24. heinäkuuta 2014

SE OLIS LOMA SITTEN TAAS

Tämän kesän lomat olen pitänyt pienemmissä pätkissä ja nyt sitten se taas olisi edessä. Huomenna lähdemme pienelle minilomalle Kokkolan ja Pietarsaaren suuntaan, siitäpä kuulette sitten myöhemmin.Aurinkoista loppuviikkoa!

6 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua ja tee huisia löytöjä !!

  VastaaPoista
 2. Hyi pois se minusta, minäkö nyt jotain löytäisin...Kälviällä vaan sattuu ikävästi olemaan lauantaina rompepäivät ;D Kiitos, varmasti tulee olemaan mukava viikonloppu!

  VastaaPoista
 3. Jee! Rompepäivät :=) Multa on tänä kesänä jääneet kaikki sellaiset väliin *onneksi, sillä ihan riittävästi on tullut koluttua muita päiviä*

  VastaaPoista
 4. Muista pitää pää kylmänä, vaikka hellettä onkin ja jätä vähän muillekin.
  Mukavia lomapäiviä!

  VastaaPoista
 5. Mukavaa lomaa! Mulla alkaa huomenna työt, huoks...

  VastaaPoista
 6. Kiitos, mutta tiiätkö mitä...olen luvannut huomenna hoitaa pari työjuttua ;D Sitten jatkan taas...

  VastaaPoista