Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 17. heinäkuuta 2014

V NIINKU VAALA

Ja niin sitten lähdin piiiiitkästä aikaa Vaalan ihania antiikkeja katsastamaan, olihan siellä kuitenkin tiedossa tavallista enemmän tavaraa tarjolla kahden päivän suuren kirpputoritapahtuman ansiosta. Tapahtuma oli viime viikolla ja minun reissuni kohdistui perjantaihin. Sää oli mitä parhain ja ihmisiä paikalla aivan valtavat määrät ajatellen sitä minkä kokoisella paikkakunnalla oltiin. On se ihme kylä, ei täältä Oulustakaan löydy sellaista valikoimaa kuin Vaalan aarreaitoista.
Olisihan siellä ollut tarjolla vaikka jos mitä, mutta jotain rajaahan tähän hamstraamiseen sentään täytyy vetää ja niinpä sitten valikoin mukaani nämä...Purnukat ja varjostimet ovat Antiikkikirpparin löytöjä ja alla olevat rasiat ja purnukat ym aarteet...
...ovat ihanasta Pänikästä ja Piirongista. Sieltä löytyy kyllä myös aina takuuvarmasti jotain ihanaa, käykääpä vilkaisemassa heidän facebook sivujaan!!

Valokuvakehykset ovat taas Antiikkikirpparin varastoistaTaenpi kehys on uusi löytö ja niin sopiva mieheni lapsuuskuvalle. Nyt täytyy alkaa kaivelemaan kätköistä myös tuohon toiseen kehykseen sopivia kuvia.
Alla oleva kehys kuvineen oli minusta niin herttainen, nuorta lempeä parhaimmillaan.


Kirpparipöytiä oli monessa eri paikkaa ja tämä sopivasti rujo tarjotin löytyi erään rouvan pöydästä 80 sentillä.


Ja sopii meille kuin nyrkki silmään ;D


Päivän päätteeksi vielä keräsin matkanvarrelta kimpun päivänkakkaroita maljakkoon ja ajelin takaisin kotiin.


Voisin sanoa että melko ihana ja onnistunut päivä kaikenkaikkiaan, kyllä kannatti käydä. Jatkoa tiedossa myöhemmin ;D

6 kommenttia:

 1. Huippulöytöjä! Aurinkoista loppuviikkoa sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin ja että ihminen taas voi olla onnellinen ;D
   Aurinkoisia päiviä sinnekin!

   Poista
 2. No voihan kökkö, olisipa ollut mukava käydä siellä mutta me olimme juuri silloin reissussa... Hienoja löytöjä teit jälleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi KÖKKÖ, olisi sinun kyllä pitänyt olla siellä. Oikea hamstraajien unelma paikka ja päivä!

   Poista
 3. Hih, mä arvasin, ettet malta olla postaamatta ☺ Itse en ole vielä ehtinyt, mutta varmasti laitan vielä niinikään näistä aarreaittavierailuista oman postauksen ☺ On ne kyllä ihmepaikkoja, mutta onneksi ne ovat olemassa!

  Hienoja (ja varsin maltillisia) löytöjä, kamuseni !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hih vaan, ei meillä nykyään tapahdu mitään jännää mistä postailla. Olenkin jo tässä odotellut kuvia sinun löydöistäsi, mutta kaikki aikanaan. Onneksi asumme edes näin lähellä, saattaahan tuolla aina silloin tällöin poiketa...ei parempaa paikkaa kyllä löydy.
   Hienoja kyllä, mutta se maltillisuus...?

   Poista