Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 28. heinäkuuta 2014

VILLA CARLEBORG

Matkakertomus osa 1

 Villa Carleborg, täällä yövyimme...


Seuraava teksti on kopioitu suoraan heidän kotisivuiltaan, käykääpä kurkkaamassa niin näette aivan upeita kuvia muistakin huoneista!

Villa Carleborg on rakennettu 1928 Kokkolan keskustaan Hagströmin nahkatehtaan perheen toimesta. Talo on toiminut vauraan perheen asuntona vuosikymmenien ajan. Nyt rakennus on pelastettu uhkaavalta rappiolta ja korjattu rakennusperinteitä kunnioittaen. Villa Carleborgia ympäröi vihreä pihapiiri ja kauniit pihapuut. Talon vahvat seinät takaavat rikkumattoman rauhan ja hiljaisuuden sitä kaipaaville.

Meidän huoneemme oli nimeltään Nougat...


Vastaanotto...


Kellarissa oli saunatilat...


alakerran vessa...


kylpyhuoneesta...


Kuvat eivät onnistuneet mitenkään parhaiten, joten kannattaa todellakin käydä kurkkimassa heidän sivuiltaan ja täältä. Kiitos ihanille talon emännille, viihdyimme ja tulemme varmasti uudestaankin!

4 kommenttia:

  1. Voi vitsi, tosi viihtyisältä näyttää! Varmasti elämys jo itsessään yöpyä tuolla.

    VastaaPoista