Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 31. heinäkuuta 2014

PIENI PIHAPUOTI

Matkakertomus osa 3

Yksi ehdottomasti käymisen arvoinen kohde Kokkolassa on Pian Pieni Pihapuoti Neristanin kupeessa. Pikku putiikki on avoinna lauantaisin sekä sopimuksen mukaan.Tällä kertaa pidättäydyin aivan kaikilta ihanuuksilta, mutta oli tosi ihana käydä ihastelemassa kauniita tavaroita ja tavata Pia perheineen. Kiitos mukavasta juttutuokiosta ja pidetään kiinni vastavierailusta!Pihalla komeili tyyliin sopiva komistus valmiina hääpärin kuljettamiseen, kyllä autot(kin) ovat ennen olleet kauniita!Pieni vilautus perheen ihanasta talosta...


...niin ihastuttava pihapiiri kaikenkaikkiaan, käykää ehdottomasti täällä jos Kokkolassa päin liikutte!!

6 kommenttia:

 1. Aivan super ihana putiikki...huohh tuo on kuin taivaasta ja onko nuo kannut greengaten kannuja???voi miten kauniita ne onkaan..
  huohh tuonne kun pääsisi :)

  VastaaPoista
 2. Sitä se kyllä on, ei muuta kuin suunnaksi Kokkola! Sieltä löytyy ihanuuksia monenlaisia, oikeastaan jäi vähän harnittamaan että en mitään ostanut.

  VastaaPoista
 3. Löytyypä Kokkolasta näköjään monta ihanaa putiikkia! Kiitos paljon vinkeistä, noissa pitää kyllä päästä käymään!

  VastaaPoista
 4. Kyllä vaan ja vielä lisäksi Zinna, Blossom, kirpparit....

  VastaaPoista
 5. Kiitos käynnistänne Johanna! Oli kiva nähdä pitkästä aikaa :)
  Odotan malttamattomana teidän muiden vierailua :)
  Tervetuloa!
  T. Pihapuodin Pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olikin ja jos vaikka sinun innoittamana saisi taas sitä jalkaakin liikkeelle ;D Nähdään taas!!

   Poista