Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 29. lokakuuta 2014

MELKEIN MUT EI IHAN

Taas täällä häärii kameran kanssa malttamaton muija, eihän se vielä mitään valmis ole...mutta melkein!! Komeron ulkopuolelta puuttuu enään yläreunan listat ja sitten yksi olennainen asia...hyllyt ja tangot komeron sisältä. Mutta silti...pakko laittaa kuvia :)Ärsyttävää, en osaa nyt millään kuvata näitä ovia mitenkään edustavammin vaikka mikä olisi. Ne eivät näytä oikeasti noin kirjavilta, kuvissa näkyy tulevan oikein korostuneesti kaikki läikät esiin. Toki niitä on, mutta sopivasti.


Lattialista löytyi omista varastoista, hyvä löytö, ne on niin nätit ja sopii vanhaan taloon ja tuohon komeroon!Nyt rouva ja herra tietää mistä kamppeensa löytää :) Täytyy kyllä sanoa että nopeaa ja hyvää palvelua löytyy täältä, jos tarroja kaipailee. Löytyy monenlaista valmista tekstiä ja kuvaa, mutta tilauksesta saa aivan omat tekstitkin ja postitus 0 €!! Tein tilauksen ja alle puolessa tunnissa tilaus oli jo matkalla, posti toi sen seuraavana päivänä. Joten suosittelen lämmöllä Tarravimmaa!!
Ensin aioin maalata tekstit, mutta sitten mietin asiaa pidemmälle, jos vaikka mieleni muuttuu (niinkuin se meillä naisilla tahtoo tehdä) niin en saa maalia pois tuolta pinnalta, mutta tarrat kyllä lähtee. Ja kuten huomaatte, ensimmäinen mielenmuutos tuli jo yläpeilin osalta, olinhan suunnitellut siihen lasia alunperin. Lasit olisivat kuitenkin olleet liian suuret, joten tällä mennään nyt.


Vetimet passaa oviin kuin nenä päähän


Stocmannin löytöjä


Sisäosa ammottaa vielä tyhjyyttään, mutta ei kauan...eiköhän sekin asia korjaannu pian. Siitä onkin sitten hyvä jatkaa vihdoinkin makuuhuoneemme sisustaminen loppuun, kun saamme ylimääräisiä väliaikais komeroita pois ja tämä emäntä pääsee häärimään kunnolla.

Malttamattomana sitä odotellen...palataan asiaan!

8 kommenttia:

 1. Joo, tarratarvetta täälläkin, joten tilaanpa tuolta :)
  Tosi kiva että sait noi ovet, ja vetimet.. ah :))
  Meinaakko käsitellä jotenkin ovet?

  VastaaPoista
 2. Nopeaa oli ainakin toimitus! Ovet ovat kauniit nyt ihan tuossa kuosissaan (ei todellakaan oikeasti noin kirjavat kuin kuvassa näyttää), joten ainakin nyt saavat jäädä ilman käsittelyä.

  VastaaPoista
 3. Piti heti tulla käymään -ihana komero, ihanat noi ovet! Ottaisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit!! Ovet ovat kivat...kelpaa minullekin :)

   Poista
 4. Höh, minne se kommentti taas jäi...
  No, uusi yritys ☺
  Ihanat ovat nuo ovet, nyt noista kuvista näkyy paremmin ja ymmärrän kyllä, jos pidät ne juuri tuollaisina!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä...ei ollut alkuperäinen suunnitelma, mutta näin ne matkanvarrella jalostuu. Ja ovat todellakin kivan näköiset oikeasti, kuvat eivät oikein ole edukseen. Jakaa tietysti mielipiteitä, esim. äitini ei luultavasti ymmärrä tätä ollenkaan ;D

   Poista
 5. Hyvä juttu, että jätit ovet tuollaisiksi, ne on ihan mahtavat noin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin on minustakin...ainakin nyt ;D

   Poista