Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 14. lokakuuta 2014

TYKKÄÄN NÄISTÄ

Yksi kiva asia kodissamme on nämä syvät ikkunalaudat, niille on niin mukava laittaa esille kaikenlaista kivaa ja sitähän meillä kyllä riittää...kiitos kirppareiden ym. aarreaittojen! Toisaalta asetelmia voisi olla vähemmänkin, mutta kun en vain millään malta olla laittamatta näitä aarteita esille. Niinpä ikkunalaudat ovatkin täyttyneet monenlaisista esineistä. Onneksi kissatkin ovat jo oppineet että näille ikkunoille ei mennä,  kiltisti ovat vain siellä mihin heille on varattu tilaa...toki ikkunapaikat pitää olla :)

Monenlaista esinettä mahtuu asettelemaan esille, tykkään näistä!


Vaihdoin lampunjalkaan eri varjostimen ja avot...sehän on taas aivan kuin uusi lamppu!


Illalla tämä antaa todella kauniin sävyisen valon, kyllä pimeässäkin on omat hyvät puolensa.

Mukavaa tiistaita, lähden hiukan jännittynein mielin ajelemaan kesärenkailla...ulkona on satanut pikkaisen lunta!

Ps. Tämän päivän koriste myöhemmin aulanikkunassa olikin sitten tällainen pakkaus ;D

10 kommenttia:

 1. Syksyssä ja talvessa on juurikin parasta tunnelma, jonka voi saada aikaan vain pimeällä ja sopivilla valoilla :).

  VastaaPoista
 2. Se on aivan totta, muuta kivaa en oikein näissä vuodenajoissa tiedäkään.

  VastaaPoista
 3. Oih, ollapa tuollaiset leveät ikkunalaudat! <3 Kauniita asetelmia olet niille tehnyt :)

  VastaaPoista
 4. Ne on kivat, etenkin tällaiselle hamsterille tuiki tarpeen :D

  VastaaPoista
 5. Tuolllaiset levät ikkunalaudat pitäisi olla rakennusmääräyksissä pakolliset :D . Nille saisi just tuollalailla kauniisti kaikkea kivaa laitettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä sen sanoit, ei vaan taida onnistua meidän määräykset ;D Seinän paksuus ei taida nykytaloissa olla samaa luokkaa.

   Poista
 6. Voih, mikä ihana vanha puhelin!

  VastaaPoista
 7. Voih...nyt on pakko myöntää että juuri tämä puhelin ei oikeastaan ole oikeasti vanha, vaan se on ollut meillä käytössä silloin kun vielä käytimme lankapuhelinta. Muut puhelimemme ovat kyllä oikeasti vanhoja.

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia jälleen:) Nuo teidän ikkunalaudat ovat todella ihastuttavat, niihin saa näkyville kaikkea ihanaa kuten kuvistasi näkyy:) Olenkin ihaillut sinun upeita kirppislöytöjäsi edullisilla hinnoilla. Meilläpäin kirppareilla on tosi kallista, harvoin tekee edullisiä löytöjä ja sekös se vasta harmittaa. Kissuudet ovat niin mahdottoman söpöjä:) Ihanan tunnelmallista syksyä sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 9. Kiitos kivasta kommentista, piristi harmaata päivää kummasti :D Kaikenlaista kivaa kirppareilta tahtoo löytyä, mutta toki täälläkin on monenhintaista. Vaalan kirppikset ovat sitten asia erikseen, sinne sinun pitäisi päästä käymään!

  VastaaPoista