Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!







perjantai 10. lokakuuta 2014

SILLIÄ JA RIKKINÄISTÄ RIIHIMÄKEÄ

Mrrrr...nyt olen vihainen, niin itselleni kuin myyjällekin! En ymmärrä miksi kukaan kehtaa laittaa myyntiin rikkinäistä tavaraa edes kirpparille. Tämä näkyy olevan hyvin yleistä, yksi hyvä esimerkki eräällä kirpparilla. Arabian kannu josta puuttuu iso palanen 28 €, no...on se siellä hyllyssä saanut ollakin jo vissiin useamman kuukauden. Näitä hauskoja kirppislöytöjä voi muuten käydä seuraamassa täältä blogista, välillä saa nauraa maha kippurassa :D
No palataanpa asiaan, kävin siis eilen kipparilla ja luulin tekeväni hyvänkin löydön...Riihimäen lasin kaunis vanha lasikippo, vain 3€. No totta hitossa moisen aarteen mukaan otan ja sitten...kotona kun irrotan ison hintalapputarran pois, huomaan että ovelasti sen alta paljastui vika. Perhana, palanenhan siitä puuttuu eikä se miksikään siitä muutu!!! Olen niin pettynyt myyjään joka mitä luultavimmin oli tarran tarkoituksella liimannut niin että vikaa ei huomannut ja samalla itseeni että en tarpeeksi hyvin tarkastanut astiaa. Ainut lohtu nyt on tuo hinta.



Jotain ehjääkin kuitenkin sain parilla eurolla...



...vaikka en silliä syökään, mutta jospa joskus joku muu. Minusta se oli niin suloinen ja aivan sopiva pari palloastioille sekä Arabioille. Että näin...tuiki tarpeelliset löydöt jälleen :)


Mukavaa alkavaa viikonloppua! Täällä jatkuu vaatekomeron kyhäily.

10 kommenttia:

 1. Tuo on niin totta! Itse kurkin (aina, kun mahdollista) hintalapun alle. Nykykirpparit saisivat ottaa kassalla nuo hintalaput pois, niin ei tulisi ylläreitä kotona... aivan kuten ennenvanhaan tehtiin...

  PS. Meidän löydöt on aina tuikitarpeellisia ☺Muista se ☺

  VastaaPoista
 2. Niinpä, en kyllä itse ilkeäisi vikoja piilotella. Kaikenlaista ne ihmiset myyvät, paras oli kerran Helsingin kirpparilla...hiusharja jossa oli hiuksetkin jo valmiina. Täällä oli pitkään myynnissä: pullo jossa jotain mustaa mönjää (tämä luki juuri näillä sanoilla hintalapussa) ;D
  Niin ja tottakai me järkevät naiset ostamme vain tarpeellista, näitä ilman ei voi elää!!

  VastaaPoista
 3. No voi harmi!
  Itsekkin olen usein ihmetellyt kuinka joku kehtaa edes laittaa rikkinäisiä (tai erittäin likaisia) myyntiin!
  Aina ei tule niin tarkkaan syynättyä kun on innoissaan jostakin edullisesta löydöstä, -onneksi tuo oli vain sen 3€. Ja sillipurkki vähän kompensoi!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Sitten se olisikin harmittanut vasta jos olisi yhtään enempää maksanut, tämän vielä kestän.

  VastaaPoista
 5. Voi että, miten törkeitä ihmisiä sitä kirpputoreilla liikkukaan :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, mutta enpä voi syyttää kuin itseäni huolimattomuudesta. Mutta kyllä välillä huvittaa mitä ihmiset sinne myyntiin tuo yleensäkin.

   Poista
 6. Saman kokeneena olen vienyt kirppariostoksen takaisin kirpparille, ja olen rahat takaisin saanut. Tappiotahan se edestakaisin höylääminen itselle tekee, mutta ihan jo periaatteen vuoksi: tuommoinen peli ei yksinkertaisesti vetele! Kiukuttaa moinen epärehellisyys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, olisin voinut viedä takaisinkin. Mutta nyt se on myöhäistä, pidän siis kauniin ja viallisen kulhon.

   Poista
 7. Harmi, onneksi oli kuitenkin "halpa". Kaunis kippo kuitenkin. Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se niin ihana että en raaski roskiinkaan laittaa, pakko hyväksyä kolo kauniissa.

   Poista