Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!torstai 23. lokakuuta 2014

TEETÄ ENGLANTILAISITTAIN

Milloinhan koittaa se päivä että istun jonkun ihanan ystäväni kanssa juoden teetä joka on haudutettu tähän ihanaan Englantilaiseen kannuun ja tarjoiltavat olisivat näissä ihanissa tarjoiluastioissa??? Hah...luultavasti ei milloinkaan, mutta on ne ihanat!!


Kannu on aikaisempi löytö kirpparilta, mutta nyt kirpparinhyllyltä löytyi kaveriksi tämä kulho ja lautanen...enhän voinut niitä sinne jättää!
Ja hintojakaan en säikähtänyt, varsin kohtuulliset :)

Ei mulla muuta...remppa jatkuu, ei ihan vielä kuvia tiedossa!

10 kommenttia:

 1. Voi, miten ihana kannu! Kyllä sinun ehdottomasti pitää järjestää teekutsut jollekin ystävällesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin varmaan pitäisi, tahtoo vain jäädä enemmän koristeeksi tällaiset ihanuudet. Mutta eihän sitä tiedä?

   Poista
 2. No, ei olisi kannattanut jättää ostamatta ☺
  Ihanat yhdessä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niin, on se hyvä että täällä näitä ymmärtäjiä riittää ;D

   Poista
 3. "Siis mä en kestä (huokailua, pyörtyilyä ihastuksesta ")... Aivan ihanaaaat kirppislöydöt jälleen! Harmi kun asun ihan eripuolella Suomenmaata, teilläpäin tekee kyllä hienoja löytöjä:) Teen sekä sympatian täyttämää viikonloppua sinulle! T: Näpertelijä

  VastaaPoista
 4. Joku kummallinen vainu näitä ihanuuksia aina löytää, vaikka minusta tuntuu että ei täälläkään nyt ole oikein mitään ihmeellistä ole ollut tarjolla. Se on kuule retki Ouluun tehtävä...ja sinne Vaalaan! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista