Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 20. lokakuuta 2014

NYT OLIS OVETKIN

Nyt sitten on ovetkin löytyneet tulevaan komeroon ja vieläpä täältä omalta paikkakunnalta, vielä pisteenä iin päälle hinta oli oikein kohdillaan. Kokokin oli sopiva komeroille, joten kaikki meni nappiin!


Tästä lähdettiin...


...ja ei muuta kuin kuumailmapuhallin töhisemään ja raaputtelemaan maaleja pois. Olen kyllä ehdottomasti sitä mieltä, että paras ja helpoin tapa saada monen kerroksen maalit pois on tämä töhötin ja kaavin. Jos maali olisi ollut molemmissa ovissa tuossa kunnossa kuin ylimmässä kuvassa, olisin jättänyt ne käsittelemättä...mutta kun ei niin ei. Kova työ nyt takana, maalit pois molemmista ovista ja rakkulat käsissä! Tarkoitus on poistaa ylin peiliosa ja laittaa tilalle lasit.
Tässä komerotilanne tällä erää, seuraavaksi pääsemme laittamaan paneleita paikoilleen ja maalaamaan.


Tällaiset tyyliin sopivat vetimetkin löysin oviin...jakaa varmaan mielipiteitä. Mutta aivan uudet ovat, ei tartu ruoste sormiin :D


Lisää rakkuloita käsiin sain eilen pihan haravoinnista, lupasi sen verran pakkasta että kiirehän tässä tuli. Eilen kuitenkin satoi vielä vettä ja sitä uhmaten tuli piha haravoitua loppuun. Onneksi ei sentään vielä lunta ole maassa, sitäkin kuulema jossain päin on jo tullut. Toisaalta kyllä, piristäsisihän se hiukan synkkää ja harmaata säätä.
Sitä talvea odotellessa me jatkamme komeron tekoa, moi moi!

12 kommenttia:

 1. Hih, meillä saa lehdet jäädä maahan - en jaksa stressata, joten kokeillaan svenssonien mallia ☺
  Ihanat ovet olette löytäneet, täälläkin paikallisessa oli taanoin pari vanhaa ovea. 80 eur/kpl - vähän liian tyyriit mun mielestä.

  Nuo vetimet on ihan kuin aidot!! Hienot!

  VastaaPoista
 2. Minä niin inhoan sitä että lehdet ovat sitten keväällä odottelemassa, joten näin nämä syksyn inhokit tulee tehtyä. Ajattele...vein vasta kesäkukan raadotkin pois eilen, noloa! Ovet olivat hyvä löytö, hinta puolet tuosta...joten ihan kohtuulliset. Ja vetimet, tykkään!!

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, nyt kun saataisiin komero valmiiksi.

   Poista
 4. Oioi, kun on komea ovi. Ja vetimetkin. Eli ainakin minä tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pilvi, tykätään täälläkin.

   Poista
 5. Ei ne kaikki enää odottele keväällä, höh. Maatumista tapahtuu ☺
  Tosi edulliset löydöt, hinta just sitä mitä pitääkin !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toiveajattelua, kyllä ne siellä suurinosa on keväälläkin...ainakin meillä :D
   Hinta oli kohtuullinen, en odottanut löytäväni noin edullisesti.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Ei ollutkaan itsestään selvyys näköjään löytää oikean kokoisia ja vieläpä kahta kappaletta samanlaista ovea...ja se hintakin vielä :D Joten todella hyvä löytö ja ilman kuljetusmaksuja kaiken päälle.

   Poista
 7. No, onneksi on muitakin kuin minä, kenellä on jäänyt lehdet maahan..on stressaa niistä nyt, sitten keväällä...
  Kauniit ovet olet löytänyt..en kuitenkaan laittaisi lasia oviin, ovat niin kauniit noinkin..

  VastaaPoista
 8. Minä niin inhoan haravoida keväällä niitä liiskautuneita lehtiä, joten teen sen mieluummin hampaat irvessä näin syksyllä. Mutta kyllähän sitä saa sitten keväälläkin taas haravoida, mutta pääsee helpommalla. Tiedän että ovet ovat nätit noinkin, mutta alunperin etsin lasiovia. Katsotaan nyt mihin päädyn loppujen lopuksi.

  VastaaPoista