Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!perjantai 3. lokakuuta 2014

SEINÄHÄN SIIHEN TULI

Aulan puoli alkaa olla viittävaille valmis, mutta hätäisenä otin tietysti jo taas kuvat ennenkuin kaikki on tehtynä. Kysymys on enään listojen maalauksesta, joten kyllä nyt jo ilkeän paljastaa aikaansaanoksemme. Ihanaa kun se ikävä kaariseinä on vihdoinkin pois!Varastostamme ei löytynyt oikean sävyistä valkoista, joten päädyin kokeilemaan miltä harmaa seinä tässä näyttäisi. Tykkään...nyt vain jää mietittäväksi maalaisinko vielä toistakin (tai toisiakin) seiniä???


Lamppu on viimekesän rompepäivien löytöjä, nyt sekin löysi oman paikansa kodistamme.


Ovi vie makuuhuoneeseemme. Tässä oli aiemmin tuplaovet entisten kokoustilojen äänieristyksen vuoksi. Otimme pois hankalan väärään suuntaan aukeavan oven ja siistimme ovenkarmista pois ylimääräiset saranat ja muut kolot, nyt näyttää eri hyvältä.
Nyt kyllä tämä kuvaajamestari ei oikein onnistunut otoksissaan mitenkään parhaiten, kuvat tuntuvat olevan vinoja ja epätarkkoja. Mutta en malttanut olla näitä laittamattakaan, kääntäkää ruutua vinoon jos oikein huippaa ;D
Seuraavaksi siirrymme sitten makuuhuoneen puolelle rakantamaan komeroita. Löysinkin jo ihanan tapetin komeron taustaksi, mutta siihen palaamme sitten myöhemmin.

Aurinkoista viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. Täällä kuolattiin porukalla !!! Aivan ihana tila nyt ja tuo valokuvakollaasiseinä on namu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jo ihmettelonkin että mikäs märkä läntti se ruutuun tuli ;D Kiitos höpsöt, tilasta tuli kiva sen kaariseinän ja ruman sohvan jälkeen...tuleppas katsomaan livenäkin joskus.

   Poista
 2. niin kaunis ja tunnelmallinen huone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana, vaikka voin taata että kuvat eivät tuoneet esille sen oikeaa tunnelmaa. Pidän tästä tilasta, koska se on niin kivan kotoisan matala huone.

   Poista
 3. Ihanan lämpöisen väriset lattiat! Ja kodikkaan näköistä muutenkin. KYllä sie (te) vain osaat!!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 4. Nooo...lattiat sopivat navetan tyyliin, mutta eivät ole aivan minun lempparit. Valokuvissa ne näyttävät vielä todella paljon räikeämmän väriseltä, eivät onneksi huh ole ihan noin punaiset. Mutta näillä mennään :D Kiitos kivasta kommentista!

  VastaaPoista
 5. Ah, kiva tuo seinä jossa kollaasi erilaisia valokuvakehyksiä ja muuta! Hyrrrr, minä tykätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt mistä otan sopivan seinän kokoelmalle ja nyt sitten aularemontin yhteydessä se löytyi. Kesän rekisterikilpi löydötkin pääsivät esille, siellähän ne sulassa sovussa menee valokuvien kanssa. Emalikilpi on muisto entisen kotimme seinältä.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Mari, onneksi taas yksi tila alkaa olla valmiina...mutta vielä niitä riittää!

   Poista