Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 2. toukokuuta 2015

KÄVÄISIMPÄ TYÖMATKALLA PITKÄSTÄ AIKAA VAALASSA

Ei ole tullut käytyä Vaalassa todella pitkään aikaan, mutta viikolla korjasin asian ja käväisin siellä aivan työn merkeissä. Ja kun kerran tiesin olevani aivan liian lähellä ihanaa aarreaittaa nimeltä Pänikka ja Piironki, niin enhän malttanut olla poikkeamatta sinne. En pelkästään ihanien tavaroiden tähden, vaan myös niin ihanan kauppiaspariskunnan vuoksi...
se oli virhe, kiitos vaan!! : ))





 Nyt huomaatte miksi : )



No...loput tavarat sain vähän niinkuin kaupanpäällisiksi, samaan kauppaan kuului myös nämä...


Nyt on sitten molemmille omat kiikarit naapureiden tiirailuun (tämä on sitten vitsi, ihan siltä varalta jos armaat naapurimme lukevat tämän), arvatkaa kummat ovat minun?



Eikä siinä vielä kaikki, lankesin toiseenkin virheeseen! Vaikka Antiikki kirppis ei ollutkaan virallisesti auki, pääsin kuitenkin käväisemään sielläkin. Sielläpä sitten vierähtikin tovi rupatellessa ja samalla tietysti katsellessa mitä ihanuuksia tällä kertaa oli tarjolla.


Tällaiset suloisuudet löysin, lisäksi muutama pikkuliina ja...


...ihastuttava piianpeili. Niinpä sitten lähdin paluumatkalle kotiin ja ei voinut sanoa muuta kuin että, auto on lastattu...aarteilla ihanilla!

Rattoisaa lauantaita, saunaan ja Vino shown pariin!

14 kommenttia:

  1. IHANAA....ja näitä ilmanhan ei voi olla....niin tuttu tunne jälleen kerran!
    Muistathan ensiviikon huutokaupan Vaalassa!
    T:Päivi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, sinä tiedät Päivi! Voi kauheeta...huutokauppaan en enän uskaltaudu!!!

      Poista
    2. TUUPPA vaan ;)Mennään vaan katsomaan....hehheee!

      Poista
    3. Olis ihan kiva pitkästä aikaa käydä huutokaupassa, mutta täytyy katsoa viitsinkö lähteä. Viikolla tulee ajettua jo niin paljon, että viikonloppuna ei välttämättä haluta autonrattiin.

      Poista
  2. Onnea on ihanat virheet joilla sulostuttaa kotiaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sinäpä sen sanoit ja virheitähän aina sattuu tekevälle!

      Poista
  3. Ohho, onpas nätit vaunut.... karvalapsilleko.. ? :))
    Eiks ne karvalapset hyppää noihin oitis nokosille?
    Ja kaikkea muutakin nättiä tilpehööriä olet taas löytänyt.
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäpä ettei vaikka heille, mutta ei kyllä näytä kiinnostavan kumpaakaan. Meillä on jo yhdet vaunut ennestään, eikä kumpikaan ole ollut niistäkään kiinnostuneita...ihme kissoja!

      Poista
  4. Noh jooh, jatkan edellisen kommettini linjoilla :)
    Mutta jessus, että on helmet vaunut! Verhot ja kaikki.

    Teatterikiikarit ovat oikeasti mainiot, minulla on vähän samantyyppiset kuin nuo sinun, ja ai että niillä on mainio tihrustella tarkemmin - siis ihan teatterissa :) Tai minä missään teatterissa juuri koskaan käy, paitsi esim. Lontoossa musikaaleissa tms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaunut oli niin hienot, että sorruin. Ne ovat nukkekeräilijän entistä omaisuutta ja joskus nämä on entisöity kuntoon.
      Kiikarit ovat kauniit, selaiset helmen valkoiset jota ei kuvista niinkään erota. Suloisia nämä teatterikiikarit...saattaisi vain saada huvittuneita katseita jos ottaisi teatteriin mukaan :)

      Poista
  5. Onpa taas ihania löytöjä! Vaala ei petä koskaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei näköjään niin, aina sieltä löytyy jotain kotiin tuomista.

      Poista
  6. Voi mitä ihanuuksia! Tuollaisia virheitä minäkin haluaisin tehdä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eihän me virheettömiä olla kukaan, joten siitä vaan Jaana ;)

      Poista