Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







tiistai 30. kesäkuuta 2015

EI TYKÄNNYT EI

Vanhuus ei tuu yksin, viime viikkoisten synttäreiden myötä sain selkäsäryt : (
Jos ei säre päätä tai mahaa, niin sitten selkää...EI KIVA!! No, syy saattaa olla kukkapenkin kivien nostossa ja lääkärin diagnoosi olikin noidannuoli. Onneksi kipu on alkanut jo hellittämään, tietyt liikkeet, nosto ja autolla ajo vain ei tunnu hyvälle...niin ja imurointi jota kokeilin sunnuntaina. Nyt sitten köpöttelen sairaslomalla tämän viikon ja aloitan siihen jatkoksi kesäloman, toivottavasti selkä olisi siihen mennessä jo kunnossa.  Mutta ei tämä estä pientä rauhallista puuhastelua ja niinpä askartelin aivan pientä ja keräsin kesäkukkia piristämään päiviä. Eilinen päivä oli mitä upein, mutta tänään sitten aurinkoa ei pilvien takaa näykään. Onneksi on kuitenkin lämmintä ja ei sada vettä ainakaan vielä.





Se pieni askartelu liittyi aivan vaan tulostamiseen ja leikkelyyn. Omiin myyntivalikoimiini kuuluu silokoonipohjainen tulostus "paperi" ja niinpä testasin voisiko sitä käyttää myös tällaiseen pienempään näpertelyyn.


Ja pystyihän sitä, hyvin pysyy. Mikä parasta ne, voi myös irroittaa ja laittaa aina vain uudelleen kiinni.



Kivat käyttää kattauksiin, kun täytyy merkitä gluteenittomat vaihtoehdot ja tietysti purkkien kylkeen aivan erinomaiset. Etiketit löytyivät täältä blogista, kiitos niistä!


Myös teksti pysyy hyvin, tulostimestani vain näyttää olevan väri vähissä joten jälki ei aivan priimaa

Jotain pientä kevyttä järjestelyä tein myös, mutta lääkärin käskystä saan nyt sitten komentaa muut perheenjäsenet tekemään raskaimmat hommat : )








Tämän suurempia hommia ei nyt sitten tehdä, mutta luulen että tottelemalla saan kyllä itseni pian kuntoon.

Mukavaa viikkoa!

8 kommenttia:

  1. Ihana nähdä Beckerin kello - itselläni melkein identtinen. Kukkaa en ole hoksannut sisälle laittaa! Melkein sata vuotta on raksutellut, suvussamme alussa asti. Täällä rapakon takana kello pimputtaa aamu kahdeksaa, siellä Suomessa on jo iltapäivä pitkällä - kellot mittaavat aikaa :) Blogisi on tosi kiva! Kesäterveisiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ostanut kellon kirpparilta ja valitettavasti se ei toimi ollenkaan, mutta todella kaunis se on aivan näin koristeenakin. Lasikin siihen on olemassa, mutta ajatus oli kun sen ostin että siinä tulee olemaan kukka koristeena.
      Onpa kiva kun olet löytänyt tänne blogiin sieltä kaukaa, kyllä tämä nettimaailma on niin kätevää!

      Poista
  2. Voiks sanoa, että en edes muista mitä piti sanoa???
    Jäin vaan fiilistelemään sun kauniita kuvia ja taas iski joku rementia :D

    VastaaPoista
  3. No kun kerran sen jo sanoit, niin vastaus on että voit ;) Tuota rementiaa tuntuu olevan liikkeellä, vai johtuukohan sekin tästä iästä jota tuli taas yksi vuosi lisää??

    VastaaPoista
  4. Olenkos muuten koskaan sanonut, että tykkään sinun sisustustyylistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä joskus, kiitos kuitenkin muistutuksesta :)

      Poista
  5. Minullakin tuli pyöreät täyteen maanantaina..Myöhästyneet onnitelut sinulle, meitä kesänlapsia onkin monta, Voi miten kauniita kuvia ja tuo valkoinen kattila pisti heti silmään samalla periaatteella voisi kattilassa säilyttää jauhoja :) Mukavaa keskiviikko päivää sinulle, on niin moni postaus mennyt minulta ohitte joten täytyy tulla ajan kanssa lukemaan niitä, kun kesä on sellaista aikaa et koko ajan on tekemistä, milloin maalamista, ompelua ja niitä ideoita kun tupsahelee tuon tuosta, siksi on blogit jäänyt vähemmälle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Myöhästyneet onnittelut sinullekin! Jauhokattila olisikin todella hyvä idea, helppo käyttää. Tämä kattila on sen verran suuri, että leivät mahtuu hyvin siihen...oikein toimiva ollut myös.
      Kesällä on monenlaista puuhaa, me olemme olleet tällä kertaa hyvissä ajoin liikkeellä ja maaluuhommat on jo tehty. Sateet ovat vain rajoittaneet pihalla oloa, mutta tänään näyttää hyvälle...joten taidan tästä lähteä ulos!

      Poista