Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







maanantai 1. kesäkuuta 2015

KEITTIÖN PIENI MUUTOS

Kas vaan, ei varmaan yllättävää että näin vajaan kahden vuoden jälkeen jo alkaa kummasti tulemaan pieniä muutoksia jo remontoituihin paikkoihin...vaikka kaikkea ei edes ole ennätetty läpi käymään ; ) No ei mitään suurta kuiteskaan, vaikka eipähän sekään olisi mitenkään pois suljettu vaihtoehto mikäli se minusta riippuisi. Voisihan sitä vaikka väriä vaihtaa seiniin, tai tapettia,tai.... (juuh, ei passaa ääneen sanoa)

Keittiön muutos oli ihan vaan pikkiriikkinen, se kohdistui neljään vetolaatikkoon joihin vaihdoin entiset vetimet Kemistä sattumoisin eteen tupsahtaneisiin löytöihin. Sen verran hauskat oli, että päätin ne johonkin sijoittaa meillä.



Hätäinen kun oon, niin entiset reiät jäi vielä paikkaamatta...mutta ennättäähän nuo vielä!



Pieni ja virkistävä muutos, ei se aina paljoa vaadi.

8 kommenttia:

  1. Nätit vetimet, niissä on särmää :)

    VastaaPoista
  2. No jopas ovat somat! Ja Kemistä, meijän lähikaupungista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kemissä tuli sattumalta vastaan sisustusliike joka oli ilmeisesti lopettelemassa toimintaansa ja sieltä nämä neljä jäljellä olevaa vedintä on peräisin. Oli niin söpöt ja sopivan rouheat, että mukaan otin vaikka en vielä edes paikkaa niille tiennyt.

      Poista