Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 13. kesäkuuta 2015

VOI KUNPA TÄMÄ JATKUISI

Aamun harmaasta kehkeytyi sittenkin ihanan aurinkoinen ja suht lämminkin päivä, ei me täällä pohjoisessa kuitenkaan päästy vielä aivan helteistä nauttimaan niinkuin etelässä on tänään tehty. Saisi nämä säät nyt vähän aikaa jatkuakin tällaisina, alkaa jo tympimään koleus ja jatkuvat vesisateet.
Aurinko sai taas minut hakeutumaan lähipuutarhalle, piti vain käydä margetta ostoksilla...mutta muutama muukin yksilö mukaan lähti : )





Tämä olikin minulla aivan uusi tuttavuus...





Raahen kirpparilta löytyi toinen vanha kastelukannu sen verran edulliseen hintaan, että en raaskinut jättää sitä sinne.


Kaunis sää houkutteli räpsimään enemmänkin kuvia pihalta...










 








Tämän pienen ikkunan takana on astiakomero











Taisin vähän innostua, mutta tätä se kesä teettää ; )


Kesäkukkia myös sisälle tottakai!


Nuuh nuuh, mitäs nämä on? Eilen saimme myös pienen ikävän kesäyllärin...Maunon korvan takana oli punkki, hyi ja yäk!!! Ei ole ennen meillä ollutkaan, nyt tuli tutuksi sekin ällötys.


Ihanaa viikonloppua, nautitaan auringosta nyt kun siitä saa nauttia!

10 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia <3. Hihii, multapa löytyy samanlainen vanha kastelukannu, mutta se on mulla ihan käytössä. :) http://markanpilkkuja.blogspot.fi/2015/06/hallin-paadyn-siistimista.html

    VastaaPoista
  2. Toinen näistä olisi kyllä ihan käyttökelpoinen, mutta saa nyt toimia kukkarukkuna. Kauniita nuo vanhat kastelukannut, vaikka varmaan joku voisi olla siitä toistakin mieltä ;)

    VastaaPoista
  3. Ompa kaunis ja ihastuttava pihapiiri. Kuvia oli vähän paljon mutta kyllähän tätä kelpasi katsella. Kastelukannun uusiokäyttö oli varsin hurmaava sekin, ne muoviset ovat tosi rumia ja museokankaalla risuaidan tekoa kuvatessa semmonen häiritsi paljon ja pilasi monta kuvaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuh...vähän innostuin räpsimään enkä raaskinut jättää pois kuvia. Tykkään itse katsella paljon kuvia ja on hauskaa palata taaksepäin vilkuilemaan miltä meillä milloinkin on näyttänyt. Tämä toimii niin hyvänä "päiväkirjana" itselle ja niitä muistoja onkin jo aika paljon täällä. Sieltä löytyy kaksikin entistä kotia, oman sisustusliikkeen olemassa olo ja sen historiaa, sekä Arttu-kissan tarinoita ja kuvia.
      Löytyy meiltäkin muovinen hirvitys, se vaan pysyy visusti varastossa piilossa ja haen sen vain esille kun kastelen kukkia.

      Poista
  4. Voi kun on kaunista! Pihahommia eilen tuli tehtyä, kun oli "lämmintä" (ehkä +13*C)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari, kesä on niin ihanan kaunis ja vihreä, kukat sen vielä kruunaa ja tietysti aurinko. Ei se vielä ihan hellettä ole, mutta meillä sentään päästiin noin 16 asteen lukemiin ja auringossahan kyllä tarkenee. Ei tee mieli sisällä olla, tänä aamuna pääsin aamukaffeelle pihakeinuun johon aurinko paistoi tosi lämpimästi : )

      Poista
  5. Kaunista ja kesäistä. Ihanat kukat ja upea kannu. Meillä siitä lämmöstä ja auringosta nautittiin tasan yksi päivä. Nyt sataa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oih...ja täällä on NIIIIN ihana ilma, pääsin vihdoinkin taas maaluu hommiin!

      Poista
  6. Ihania kuvia...niiiiiin kesäisiä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kyllä on jo tuntunutkin kesälle, harmi vaan että taitaa taas alkaa satamaan :(

      Poista