Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt yhden teinin sekä yhden nuoren herran äiti ja ihanan miehen vaimo, jonka sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogissa seuraillaan myös näiden veijareiden touhuja ja kommelluksia.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 16. lokakuuta 2016

ARKUN TUUNAUSTA

Parven portaiden alla ollut penkki siirtyi olohuoneeseen ja nyt siihen pitäisi keksiä jotain tilalle. Muistin varastossa olevan arkun ja niinpä kokeilemaan miten se sopisi tähän. En oikein tiedä tykkäänkö vai en, mutta väriä ainakin piti muuttaa. Niinpä...


 ...tuumasta toimeen : )


 Halusin kokeilla JDL:n krakelointilakkaa, suunnitelma oli ensin tässä...uudesta JDL:n kirjasta katsottu idea.


Omista varastoista katsoin sopivimmat värit ja vähän sovellusta niistä. Kun olin levitellyt krakelointilakan, luin ohjeen ja huomasin että sen pitäisi antaa kuivua vähintään  neljä tuntia...oh shit!! Arvaatte varmaan että en malttanut jäädä odottelemaan, maalia päälle heti kun lakka tuntui kuivalle.


Siitäkin huolimatta johonkin kohtaan tuli kuin tulikin kivasti krakeloitunutta pintaa : )Värinä on Soft linen, sen piti olla ensin vain alusmaalina ja päälle piti tulla jotain vaaleaa väriä, mutta tämä näytti sen verran hyvälle että sai jäädä juurikin tämän näköiseksi ja väriseksi.Pintaan laitoin vielä siveltimellä vaaleanruskean vahan ja hyvä tuli. Kuvissa ruskeat "läntit" korostuvat liikaa, oikeasti näyttää paljon paremmalta.Nyt kaikille sisustuslehdille on oma säilytypaikka portaiden alla, mikäli se siihen jää. Mietin vain onko arkku liian iso, mutta katsotaan nyt muutama päivä tottuuko silmä miten tähän ratkaisuun.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Siitä tuli ihan kiva, mutta luulen että se ei tule meille jäämään. Kunhan löydän tilalle sopivamman kalusteen, myyn tämän pois.

      Poista