Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 15. lokakuuta 2016

MUKAVA TYÖMATKA

Tällä viikolla vietin työnparissa pari päivää jälleen suunnalla Helsinki - Vantaa, monenlaista mahtui näihin päiviin...haastatteluja, asiaa, vähemmän asiaa, erinomaista ruokaa, huikea ympäristö ja ihania ihmisiä.

The Cock oli kiva persoonallinen paikka illastaa, ruoka oli hyvää ja ei taatusti jäänyt näillä annoksilla kenellekään nälkä!Tämä oli vasta alkua, ihana kattaus emalilautasella : )


Tällaisissa kokoustiloissa viihtyi, Aleksanteri Hotel oli todella kiva paikka työskennellä ja yöpyä...
...ja uni maistui upeassa huoneessa, tässä siivessä on toiminut aikoinaan tyttökoulu.Escape Room oli huikea kokemus, pääsimme viiden naisen voimin ratkomaan arvoituksia ja selviytymään lukitusta huoneesta ulos..suosittelen joskus kokeilemaan!

Perjantai illaksi lensin takaisin kotiin ja viikonloppu oli oikein tervetullut kaksien suht lyhyiden yöunien jälkeen : ) Mukavaa loppuviikkoa myös teille!

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa mukavalta reissulta. Kivaa viikonloppua, Johanna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se oli, mutta kyllä oli kiva kotiinkin palata.

   Poista
 2. Kuulostaa oikein mukavalta reissulta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä aina virkistää, kiva palata taas normaalimpaan arkeen.

   Poista
 3. Varmasti kiva työ reissu, sun kertoman mukaan.
  Oikein hyvää sunnuntai päivää sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli, täyttä työtä ja siinä rinnalla vähän muutakin...huikean mukavaa seuraa. Hyvää sunnuntaita sinullekin!

   Poista