Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!tiistai 4. lokakuuta 2016

KAKS LÄHTI, YKSI TULI TILALLE

Päätin luopua kahdesta kaapista, vaikka molemmista tykkäsinkin. Mutta minkäs teet kun paikkaa ei talostamme tuntunut löytyvän valkoiselle ja vaatekaappi oli muuten vaan epäsopiva. Mutta nyt olen enemmän kuin tyytyväinen, saimme aivan ihanan yksilön tilalle ja eteinen odottaa sinne sopivaa kalustetta. Se tulee kun sen aika on, mutta en ota ihan mitä vaan...ennemmin odottelen.

Nämä lähti......ja tämä tuli tilalle...
Tulikohan nyt varmasti tarpeeksi monta kuvaa?? : ) Ai että tykkään!!

6 kommenttia:

 1. Upeita kaappeja kaikki kolme!
  Tuo entinen musta on ihanan kapea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki on ihania ja erilaisia, mutta nyt olen tyytyväinen vaihtoon. Vaatekaappi oli vain 80cm leveä ja näytti vieläkin kapeammalta korkeuden ja syvyyden takia. Kiva kaappi, ehti olla meillä kolmessa eri värissä : )

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hiukan haikeinmielin luovuin entisistä, mutta näin on nyt hyvä.

   Poista
 3. Tuo ensimmäinen kaappi olisi minunkin makuuni ☺ Hienoja kaikki kolme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kivoja, mutta jostain välillä on valmis luopumaankin. Kaksi ylintä on nyt myynnissä Tarinat kaupassa!

   Poista