Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 23. lokakuuta 2016

SYKSYN ANTIIKKIMESSUT

Niin taas koitti se aika että joka vuotiset syksyn antiikkimessut Oulussa olivat jälleen tänä viikonloppuna. Hirvittävän polttavaa himoa sinne menoon  en tällä kertaa kokenut, koska tulossa on jotain paljon jännempää...mutta siitäkin huolimatta suunnistin itseni kohti messuja lauantaina. Yksi syy siihen on ne vanhat tutut kauppiaat, joita on aina kiva nähdä ja vaihtaa kuulumiset. Mutta onhan aina myös mahdollista että menetän juurikin nyt jotain todella merkittävää jos en mene...voisikohan niin käydä tosissaan?? ; )

Tällä kertaa kävi sitten niin, että kotiin lähti kuin lähtikin pari upeaa tavaraa ja pientä joulusomistettakin siihen päälle. Kait tästä sitten voi jo sanoa, että ei ollut turha reissu ja mukavaakin oli!!Nyt löytyi niin nappi sopiva juttu eteisen sanomalehtiseinälle, että eihän tätä kertakaikkiaan voinut ohittaa...hintakin vielä oikein kohtuullinen. Omasta varastosta kaivelimme esille vanhan rautasängyn kaapille kaveriksi, nyt on tunnelma kohdillaan!
Mauno mukana touhussa jälleen : )


 Toinen ihana talonpoikainen löytö oli tämä puolikas pöytä pukuhuoneeseen...
 Nyt sitten en osaa päättää kumpi tuoleista olisi kivempi...huoh!Joulu pyörii jo kummasti mielessä, ihmekös tuo...olihan Rovaniemen Hesessäkin jo joulukuusi täydessä loistossaan!! : )Tulevaan joulukattaukseen tulee ehdottomasti nämä söpöt aarteet!! Taitaa tulla taas punainen joulu meille pitkästä aikaa, jotenkin se tuntuu juuri nyt taas hyvälle värille.


 Mukavaa sunnuntaita, nautitaan kiireettömästä päivästä leppoisin mielin!

4 kommenttia:

 1. Voi Mauno! Miten hän näyttää siltä, että on loukkaantunut, kun et kuvaa pelkästään häntä itseään :).

  Kaappi on upea ja muutenkin tuo kokonaisuus on hieno: hillitty ja hallittu. Puolipöydän ottaisin minäkin - tarvitsisin ikkunan alle… Minä äänestän pöydän ääreen biedermeier-tyyppistä tuolia. Se sopii puusohvan kanssa hienosti yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin...sinäpä sen sanoit, nyt sitten tuolin etsintään! : )

   Poista