Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!keskiviikko 26. lokakuuta 2016

NYT SE TULI TÄNNEKIN

Aamulla herätessä sai todeta vain että kyllä sitten tuli lumi tännekin...en oikein tiedä onko se kiva asia vai ei. Tämä syksy on ollut kaunista ja kuivaa, olisihan tuota voinut vielä jatkaa jonkin aikaa. Toisaalta...paljon valoisampaahan heti oli, mutta taitaa olla koko vähäinen valkeus hävinnyt huomiseen mennessä. Kissoista tämä oli huitsin jännää : )


On se vaan ihme että yksikään tavara ei ole vielä koskaan ikkunalta pudonnut, vaikka tänne hypätään joskus aika railakkaalla vauhdillakin peräkanaa. KOP KOP, koputetaan puuta : ) Viimeinen kukkiva kesäkukka jäi lumien alle......eksynyt orvokki terassilla ei näytä ymmärtäneen ollenkaan että nyt on jo melkein talvi : )

2 kommenttia:

  1. Minä yhä odottelen, että milloin meillekin tulisi valkea maa ♥

    VastaaPoista
  2. Ei oo kuule enään täälläkään valkoista, vettä sataa ja on pimeää kuin...

    VastaaPoista