Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!







lauantai 18. helmikuuta 2017

ANTIIKKIA ANTIIKKIA...

...ja mahdotonta tuhlailua. Nyt on kyllä pakko myöntää että olen tehnyt jos jonkinmoista hankintaa, mutta onneksi voin sanoa hyvällä omallatunnolla että on sitä kyllä lähtenytkin : ) Tälläkin viikolla myyty vanha partapeili, vanhat koulutikkaat, vanha seinäpuhelin ja vanhat lastenvaunutkin ovat menossa uuteen kotiin piakkoin, menneellä viikolla on myös myyty nojatuoli, vanha kattovalaisin, ruokakalusto, vanhat nukenvaunut, lipasto ja kaiken tämän lisäksi koko ajan olen kerännyt pienempää rompetta kirppislaatikkoon maaliskuun kirppispaikkaa varten. Joten olen myös osannut luopua paljosta ja aika hienoistakin aarteista, mutta kun oikein sopivaa paikkaa ei näille ole ollut niin antaa mennä vaan. Aarteita tulee ja aarteita menee, niinhän se on kun näinkin usein tulee käytyä erilaisissa paikoissa missä näitä ihanuuksia on tarjolla. Tänä viikonloppuna Oulussa on peräti kaksi eri antiikkitapahtumaa, toisessa kävin tänään ja täytyy kyllä sanoa että puitteet oli hienot!! Maikkulan Kartanon vanhoissa rakennuksissa järjestetään erilaisia juhlia ja tapahtumia, nyt ensimmäistä kertaa antiikkimessut.















Monenlaista ihanaa olisi tarjolla taas ollut, mutta hyvin maltillisesti osasin onneksi olla ; ) Olen jo tehnyt sen verran monta hankintaa edellisellä viikolla, että nyt ei onneksi niin kamala polte enään ollutkaan törsäilyyn... rajansa kaikella. Mutta kuten nyt taas arvata saattaa, en tälläkään kertaa aivan tyhjin käsin kotiin tullut. Suloinen aidosti vanha pieni lasikupu puualustalla oli sen verran sykähdyttävä, että pakkohan se oli ostaa. Kuvun sisällä oli vanha kellonesittely jalusta, mutta sovimme myyjän kanssa että se jää pois ja pääsimme yhteisymmärrykseen hinnasta.



 Vanha puinen kulho on niin kaunis!!!



 Soma jakkara löysi paikkansa yläkerran aulasta, kiva pari nojatuolille



Kuten jo mainitsin, olen hiukan nyt ollut tuhlaileva ja hankkinut monta muutakin kivaa juttua kotiimme. Anna-Stiinasta Tampereelta tuli paketti joka sisälsi aivan upeita juttuja...






 Paikalliselta kirpparilta myös pari ihanuutta...



Arabian tip tip kakkonen sai kaverikseen pienemmän ykkösen


Voi jestas, nyt alkaa jo nolottamaan... en kyllä vielä näytä mitä muuta!! Hengähdetään vähän ja palataan muihin hankintoihin myöhemmin. Mukavaa lauantai iltaa sinne ruutujen toiselle puolelle!

2 kommenttia:

  1. No oletpa hienoja löytöjä taas tehnyt! Tuo puinen pikkujakkara varsinkin on ihana.

    VastaaPoista