Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!maanantai 20. helmikuuta 2017

NAVETASTA KODIKSI OSA 5

Ruokailutilan päällä on pieni avoparvi, joka aika pitkään tuotti päänvaivaa olemassa olollaan. En oikein alkuun tiennyt miten tämä hiukan hankala tila sisustettaisiin ja ennen kaikkea mihin sitä tilaa käytettäisiin. Niinpä se olikin pitkään muuton jäljiltä avaamattomien pahvilaatikoiden säilytyspaikka, siihenkin alkoi jo huolestuttavasti tottua. Kun saimme remontin edetessä rakennettua tarpeeksi säilytystiloja, oli aika purkaa vihdoinkin laatikot pois ja alkaa miettimään mitä käyttöä parvelle keksitään.


Sitten tuli ajatus siitä, että täällä voisi olla kiva tehdä töitä tietokoneella. Olet sopivasti läsnä muiden kanssa ja siltikin omassa rauhassa. Tämä on osottautunut todella hyväksi ratkaisuksi, sillä tähän saakka olit todellakin eristäytynyt muusta perheestä pitkäksi toviksi kun menit tietokoneelle työskentelemään.


Parven katto laskeutuu todella alas ja säilytettävää tavaraa tuntui riittävän, joten rakensimme avattavan seinän jonka taakse tavarat saa piiloon. Muuta remonttia ei tähän tilaan ole tehty.Ikkunan takana on yläkerran vierashuone ja parven alapuolella sijaitsee ruokailutilamme. Parvi luo tunteen siitä että ruokailemme aivan erillisessä tilassa tumman tunnelmallisen lankkukaton alla.


 Alla oleva näkymä olohuoneensta katsottuna
Ja tässä näkymä vierashuoneen ikkunasta...


Tässä ei mitään suuria muutoksia ole tapahtunut, mutta kun käytön keksimme, niin tämä on tällä hetkellä yksi käytetyimmistä tiloistamme...istunhan nytkin täällä : )

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Parvi yllätti minut kivuudellaan, vaikka ensin ajattelin sitä maailman turhinpana paikkana : )

      Poista