Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 26. helmikuuta 2017

SEKAISIN

Nyt on kuulkaas niin että oma pää ja koti ovat yhtä sekaisin, muutosten tuulet ovat taas kerran täydessä vauhdissa täällä huushollissa. Lisääntynyt valo ja lupaus tulevasta keväästä siihen lienee yksi syypää, mutta suurin syyllinen taitaa olla tämä rouva jonka kyltymätön muutosten halu vain aika ajoin nousee pintaan. Voihan mahotonta ja aa että, kotimme on hyrskyn myrskyn kun tavarat seilaavat huoneesta toiseen sekä uutta tulee ja vanhaa menee... kierrätys on mukavaa : )

Olen jo aikaisemmassa postauksessa maininnut ruokakalustomme lähteneen uuteen kotiin. Viikko oltiin keittiön pikkupöydän varassa, mutta uusi kaunotar odotti jo Vaalan Pänikässä ja Piirongissa valmiina. Tuolit pöydän ympärillä on osa Tarinat-kaupasta ja osa Wanhan Talon Tavarat liikkeestä, yksi löytyi omista varastoista.


Valkoiset tuolit maalaan varmaan harmaiksi ja pöydän värimaailma mietinnässä. Tämä ruskea lattiamaali ei oikein ole unelmani, mutta tuijottelemme sitä nyt varmaan siihen saakka että ilmat sallivat pihalla työskentelyn. Maalin poisto sisätiloissa ei taida oikein olla hyvä ajatus.


Lamppu meni uusiksi myös, maalaan vain tämän mustaksi ulkopuolelta. Hiukan liian kiiltävä pinnaltaan ja värikään ei aivan sitä mitä haluan, mutta malli oli sopiva ja väriä on helppo muokata. Vanha talonpoikaisnaulakko on myös Wanhan Talon Tavaroista ja opetustaulu Pänikästä ja Piirongista.


Kaappikaunotar näyttää nyt vähän siltä että ei istu joukkoon...


...paikka vielä vähän hakusessa, riippuu nyt pöydän väristä ja vähän kaikesta... katsotaan nyt ajan kanssa mihin päädyn. Yksi vaihtoehto olisi maalata kaappi, mutta sitä en hirviä tehdä koska tämä on upea juuri näin. Mieluummin melkein myyn sen kuin pilaan maalilla, ostajakin olisi valmiina jos siihen päädyn.
Suloinen kastikekannu on löytö Tarinoista.  Romanttinen puoleni näyttää myös hiukan heränneen eloon näin kevään lähestyessä, vaikka niin välillä uhosinkin sen kaikonneen : ) Sen huomaa myös nyt yläkerran mullistuksesta, ylä aulassa tapahtuu myös.
Rautasänky eteisestä siirtyi kokeeksi yläkertaan, ennen tässä oli työpöytä. Mietin myös vaihtoehtona puusohvan siirtämistä tänne pukuhuoneesta, kaikki on siis vielä mahdollista ; )Näitä tuoleja meillä on kaksin kappalein, kankaan tyyli ei enään miellyttänyt joten otin sen pois. Nämä on onneksi todella simppeleitä verhoiltavia jos muutosta haluaa.


 Jätin alla olevan välikankaan esille, tämän alla olisi vielä säkkikangas...hmm??


 Ja jottei aivan lällyksi menisi, hiukan rouheutta mukaan tyynyjen muodossa.


Olin jo maalisudin  kanssa liikkeellä, aikomuksena maalata vihreä kaappi harmaan sävyiseksi. Mutta opteustaulu jossa myös vihreää, muutti vielä ainakin hetkeksi mieleni.Annan siis vielä lisäaikaa harkinnalle, lopputulosta en vielä tiedä!


 Tykkään kyllä tästä näkymästä, jättäiskö vai ei... siinäpä vasta kysymys!
 Maunolla on varmasti oma mielipiteensä, niin tarkkana hän taas oli mukana touhuissa : ) Seuraava järjestely tapahtuu viereisessä vierashuoneessa...Mietitte varmaan mihin työpäytä joutui aulasta ja mitä eteiseen rautasängyn tilalle. Pöydän kohtaloa en vielä tiedä, sillekin olisi ostaja jos päätän myydä. Eteiseen taas tuli ihastuttava vanha penkki Kokkolan Antik Helenistä.


 Lyhty myös samasta paikasta.Kuvat äärettömän huonoja, teen tästä myöhemmin kokonaan oman postauksen kunhan saadan paikat kuntoon. Myös pari muuta aarretta tuli samassa paketissa, palaan niihin myöhemmin.
Aurinkoa sunnuntai päivälle, täällä hommat jatkuu : )

4 kommenttia:

 1. Teillä niin ihana rouhea tunnelma, minä en muuttais mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiccu, täällä vaan on niin päättämätön ihminen ja armottoman muutoshaluinen : )

   Poista
 2. Huh! Minä kyllä melkein hengästyn sinun vauhdistasi, mutta on teillä niin kaunista ja niin ihania esineitä ja huonekaluja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koitahan Jaana pysyä perässä, niin minäkin yritän ; )

   Poista