Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!lauantai 4. helmikuuta 2017

ANTOISA REISSU JÄLLEEN

Rovaniemi on ehdottomasti yksi lempipaikkakunnistani missä työmatkoilla käyn. Sinne vaan joka kerta lähtee hymyissä suin, hotellistakin on tullut jo niin tuttu että melkein voi sanoa kotiin menevänsä : ) Ihmiset ovat ihania ja tunne siitä että olet jo lapissa on käsinkosketeltavissa, asuuhan siellä joulupukkikin. Kaikenlisäksi täällä on aivan mahtavia kirppareita ja joka kerta löydän sieltä jotain kotiin tuotavaa, enemmänkin jos vain hamstraamaan alkaisi. Tälläkin reissulla jätin monta ihanaa juttua ostamatta, mutta toin kyllä mukanani muutamia aarteita. Tässäpä nämä tällä kertaa...


Rautalangasta tehty hauska koukkuripustin sopii vaikka tähän käyttöön


Kahden kympin tuolia ei vaan raaskinut jättää sinne


Tätä suloisuutta katselin jo viime käynnillä, mutta silloin vielä mietin voiko eläinrakas ihminen tällaista seinälleen laittaa. Tällä kertaa ajattelin näin, en voi enään pelastaa tätä pupua ja syötäväksi niitä jatkuvasti tapetaan. Sitäpaitsi iät ja ajat ihmisten seinillä on ollut vaikka minkälaisia riistaeläinten päitä ja koulujen lasikaapit olivat ennen täynnä kuolleita eläimiä joten päätin että voin laittaa meidänkin seinälle ja sillä siisti. Nyt en kadu ollenkaan, vaikka sainkin parilta perheenjäseneltä ensin pientä kritiikkiä. Suloinen se on, siitä ei pääse mihinkään!
 Nämä puiset härpäkkeet mitä lie, mutta kauniita olivat ja mukaan lähti ; )Tavara kiertää, vanhat nukenvaunut lähtivät Jyväskylään ja tänään lähti ruokapöytä ja tuolit uuteen kotiin. Viikon päästä haemme meidän uuden pöydän kotiin, siinä riittääkin vielä pientä puuhastelua jotta saadaan se meille sopivaksi. Sauna remppa edistyy, lähdenkin tästä maalaus puuhiin nyt.


Mukavaa viikonloppua!

6 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Ymmärrän hyvin, että puputaulu on mietityttänyt. Tuoli olikin edullinen aarrelöytö - sellainen olisi tännekin ilo löytää. Sinulla on kyllä hyvä piirre tuo, että pistät tavaraa myös uudestaan kiertoon. Minun on pakko vähän himmailla hannkkimista, sillä en oikein saa aikaiseksi luopua vanhasta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossain vaiheessa vaan tavaraa kertyi niin paljon että alkoi ahdistamaan ja oma makukin ennättää vaihtua turhankin tiuhaan tahtiin. Olen nyt päättänyt että en jää enään tähän tavarakoukkuun, koska joka tapauksessa näytän aina vaan löytävän uusia aarteita ja vaihtelu virkistää : )
   Olen aika paljon tehnyt myös vaihtokauppaa etenkin huonekalujen kanssa. Ruokapöytä asiaa mietin pitkään ja vieläkin vähän hirvittää, mutta uskon että saamme tilalle aivan ihanan kaluston ja hiukan tilaa enemmän ohikulku väylälle.

   Poista
 2. Mahtavia löytöjä. Nuo puuhärpäkkeet :) ovat huiput. Mitä ikinä sitten ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi kiva tietää mitä ne ovat, jospa vaikka joku osaisi kertoa.

   Poista
 3. Hienoja löytöjä! Tuo pupun pää on hauska ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Onpa kiva että minua ei ihan teilattu täällä : )

   Poista