Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa. Ja niinkuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuus projekti...ihana sellainen!sunnuntai 19. helmikuuta 2017

NAVETASTA KODIKSI OSA 4

Monta eri tilaa on kokenut aikamoisia muutoksia kodissamme ravintolan jäljiltä ja yksi niistä on olohuoneen kautta menevä portaikko yläkertaan. Asuinpinta-alaa meillä on 200m², rakennus on 22 metriä pitkä ja siitä hauska että yläkerta ja alakerta ovat ikäänkuin peräkkäin. Eli yläkerran huoneet sijaitsevat varastojen päällä, ei asuintilojen päällä.


Tältä näytti portaikko ennen muutoksia, ensimmäisessä kuvassa näkyy ovi mikä vei keittiöön...
Alakerrasta tänne ylös oli aiemmin vain tyhjä korkea tila, nykyään siinä on vaatehuone


Tältä täällä näyttää tänäpäivänä... 

Näkymä olohuoneesta... Tämä oli yksi niistä tiloista missä tunne oli huikea muutoksen jälkeen, ankeasta viihtyisäksi : )

2 kommenttia: