Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!sunnuntai 20. marraskuuta 2011

NOSTALGIAA JA JOULU FIILISTELYÄ

Joulu se tulla jollottaa jo aika varmasti meidänkin kotiin, siitä olen aika vakuuttunut nyt. Sen tietää meillä varmaksi siitä, kun saamme viriteltyä ihanaiset joulutähdet ikkunoihin ja kynttelikkökin saadaan kaivettua esiin. Ensimmäiset joulufiilikset ovat taattu näillä valoilla. Tokihan joulutunnelmaan virittäytyy jo paljon aiemmin putiikin myötä, mutta kotiin se saapuu paljon myöhemmin.Saimme lisää myyntiin ihania nostalgiakuvia, nyt myös talvi ja jouluaiheisina sekä ihania lapsiaiheisia kuvia.


Itse koristelin näillä kuvilla kynttilöitä joita annan sitten lahjaksi ystävilleni. Todella ihania myös kauniiden pakettien koristeluun ja moneen muuhun tarkoitukseen.

Marraskuun lopun tarjouksena kaikki jäljellä olevat ihanat joulukalenterit -20%

Pianhan pääsemme aukaisemaan ensimmäisen luukun...

3 kommenttia:

 1. Oi oi kun ihania kuvia siis sormet syyhyää jos pääsis tekeen noista kaikkea kaunista..
  kaunis kynttelikkö, meillä on jo aikas paljon valoja jopa 3 kynttelikköä ikkunalla kun yksi seinä on yhtä ikkunaa niin siihen mahtuu :)
  mukavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 2. Hei! onko teillä siis joku putiikki Oulussa?? ei löydä, vaikka kuinka etsii :-) Ihanan näköistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet eksynyt kolme vuotta vanhaan postaukseen :) Putiikki on ollut Kajaanissa ja lopetettu jo aikoja sitten.

   Poista