Tervetuloa mukaan sisustushullun hulluun maailmaan!

Täällä kirjoittelee sopivasti elämää nähnyt kahden, jo aikuisen lapsen äiti sekä luultavasti maailman ihanimman miehen vaimo. Sydäntä lähellä ovat vanhat esineet, -huonekalut ja -rakennukset ja ennen kaikkea sisustaminen ja koti. Lapset asuvat jo omillaan, mutta saman katoan alla asustelee myös kaksi Maine Coon-kissaa, Mauno ja Kerttu. Blogini on oma päiväkirjani jossa seuraillaan meidän perheen touhuja kodin ja nykyään myös kesäasuntomme parissa, välillä hiukan matkailua asuntoautolla, kissa veijareiden touhuja ja kommelluksia, sekä kirppishöperön löytöjö ja aarteita.

Elämän aikana on tullut muutettua useampaankin kertaan milloin mistäkin syystä ja tällä kertaa asustelemme vuonna -24 rakennetussa vanhassa navetassa, kesäkotimme Vallgårdin ensimmäinen osa on rakennettu 1700-luvun puolella ja viimeisin 1920.

Ja niin kuin kaikki vanhojen talojen omistajat tietävät, puuhaa riittää talon ja pihan huoltamisessa, puhumattakaan sisustamisessa... se on sellainen ikuisuusprojekti...ihana sellainen!maanantai 28. marraskuuta 2011

TUNNELMOINTIA KOTOSALLA

Miten ihanaa tämä pimeäaika toisaalta onkin, saa sytytellä kynttilöitä palamaan ja tunnelmoida ihanassa hämyssä takkatulen äärellä.

Pikkuhiljaa myös kotimme valmistautuu jouluun...
Ihanaa joulun odotusta kaikille!

4 kommenttia:

 1. Pimeällä on monta hyvää puolta :) pölyt ei näy ja saa nauttia tunnelmavalaistuksesta:)
  Mikä hieno takka !

  VastaaPoista
 2. Kauniita asetelmia ja niin tunnelmallista :)

  VastaaPoista
 3. Hei! sinulla on ihana tuo ruokailupöytä! oletko mistä ostanut sen? vai onko se joku aarre vuosien takaa :)

  VastaaPoista
 4. Hei ja kiitos ihanista kommenteista teille kaikille! Ruokapöytämme on teetätetty mittojen mukaan juuri tähän kotiimme, materiaalinahan on vanhoja lattialankkuja. Eipä muuta kuin lankkujen etsintään...

  VastaaPoista